Přejít na výpis diskuzí

Arnold Vosloo

OSOBNOST 31.12.2006 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ho zbožňuju je nejlepší herec jakýho znám.kdyby to šlo čmajzla bych si ho domů *1* *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší k narozeninám! *14*
  • Re: charisma

To stačí,co o něm napsali.Můžete se o něm dočíst i např.na internetu
  • Chlap jak má být

Arnold je naprosto úžasnej herec. Všechny role ať už hraje dobráka nebo hajzlíka (v Živým terči je naprosto bombovej)sou pro něj jako stvořený, jen je škoda že skoro pokaždý umře.
  • charisma

*9* chtěla bych ho doma....má neskutečně silné charizma..škoda jen,že o něm nenapsali více.. *9*
  • ARNI

*14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Imothep :o)

Arnold je muž,ze kterého vyzařuje neuvěřitelné charisma.Jeho oči jsou prostě ty nej,co jsem viděla.Mně se nejvíc líbil jako Imothep.To nemá chybu. *14*
    Náš primář mu je podobnej *1*
  • Re: hmmmm

*4*
  • Arny

Arny je moc bezva, krásný chlap, skvělý herec, mám všechny jeho filmy, které byly u nás vydané. Má tak podmanivý pohled, že až trne v zádech.Je to zkrátka miláček. *14* *14* *14* *14*
  • Re:

Ahoj,
    dost me nadchnul a chtel bych se s nim setkat co ty?

Pavel

PS: Treba nekde v jihoafr. rep. nebo v LA? Jen tak soukrome to by bylo! *5* *5*
  • Miláček

Fakt nejlepší herec, jakýho jsem kdy viděla.Ikdyž není moc hezkej, tak v Mumii mě půlně nadchnul. Má krásný oči i tělo. *3* *3* *3*
  • Arnoldek

je to proste kundacek.videla jsem skoro vsechny jeho filmy i kdyz mi dalo dost praci je sehnad.jsem jeho fakt velka faninka.vsude mu to dekne,ale jeho nejkrasnejsi je podle me ve filmu Živý terč.to byla teda fakt sila.no co nadhera.....taky se na ten film divam kazdy den... *1* *14* *14* *14*
  • Re: Kus

Je to fakt, je to nejkrásnější chlap, který kráčí po Zemi. Má opravdu charisma, a jak jsem se dočetla, má rád zvířata, tak to bude i kvalitní člověk.Ještě o něm uslyšíme. Jeho právý čas teprve nastane.Pravý umělec kráčí stezkou trnitou. Je to výborný divadelní herec.Nejen oči, ale i ústa.....hmmmmmmmmm..radost pohledět *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Arnold

*14* No není prostě super?? *4* *14*
  • Kus

V Mumii mu to teda fakt seklo....Prostě chlap, který má nezaměnitelné charisma. Oči...hmmmmmm...JO! *14*
  • Moc hezkej

Ten je tak kráááááásnej,já ho chci a chci!!!!!!!!!!!!!!!! *15*
  • hmmmm

v mumii mu to fakt sluselo, vypadal dost dobre, ale kdyz tady vidim ty fotky, tak me prekvapilo jak vypada, ze vlastne neni vubec hezky. ale jako herce ho nesoudim, to jsem nic jineho nevidela
  • imhotípek

miluji hi moc moc moc super herec *3* *14* *1*
  • evičin přítel

je to náááááádhernýýýý chlap a nejlepší herec pod sluncem.opravdu kus chlapa! zdraví vás firma imhotíp a josív lidi!!!!! *3* *14* *1* *15* *4*
  • :)

Je to kráááááásnej herec... *14* Nejlepší roli, teda podle mne, měl v mumii jako Imopthep... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit