-
aoj pokud arnieho máte taky tolik rádi tak mi napísejte mohli bysme si oněm psat *3*
-
-
Re:
Ahoj,
dost me nadchnul a chtel bych se s nim setkat co ty?
Pavel
PS: Treba nekde v jihoafr. rep. nebo v LA? Jen tak soukrome to by bylo! *5* *5* -
Re:
To by byla zábava..... *1* *1*
-
-
Arnold
Tak tohle je herec,kterého mám vážně ráda. Nejen že je to vynikající herec,ale navíc i ochránce zvířat. -
-
Re: Arnold
*14* No není prostě super?? *4* *14*
-
-
ARNI
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Miláček
Fakt nejlepší herec, jakýho jsem kdy viděla.Ikdyž není moc hezkej, tak v Mumii mě půlně nadchnul. Má krásný oči i tělo. *3* *3* *3* -
-
Je hezkej!!!! Ale o krásu nejde, je hlavně moc charizmatický!!! a je i krásnej takže kombinace naprosto super *14*
-
-
Chlap jak má být
Arnold je naprosto úžasnej herec. Všechny role ať už hraje dobráka nebo hajzlíka (v Živým terči je naprosto bombovej)sou pro něj jako stvořený, jen je škoda že skoro pokaždý umře. -
Moc hezkej
Ten je tak kráááááásnej,já ho chci a chci!!!!!!!!!!!!!!!! *15* -
charisma
*9* chtěla bych ho doma....má neskutečně silné charizma..škoda jen,že o něm nenapsali více.. *9* -
-
Re: charisma
To stačí,co o něm napsali.Můžete se o něm dočíst i např.na internetu
-
-
Jo, jo, lepiho Imhotepa ani vybrat nemohli *1* *1* *1* . Tezko si predstavim B. Willise jako Imhotepa, proste mi to nejde. Pane Vosloo, jsem vas velky fanousek *1* *1* *1*
-
Já ho zbožňuju je nejlepší herec jakýho znám.kdyby to šlo čmajzla bych si ho domů *1* *14* *14* *14*
-
imhotípek
miluji hi moc moc moc super herec *3* *14* *1*