-
..
Srry ale ty tu nejsi tak jdu pěšky za babičkou paaa kdyžtak tu buď kolem 8 *14* -
-
Re: ..
A už jsi tady tk jen chvílku tu budu protože potřebuji tam něco jít zařídit *14* -
-
Re: Re: ..
Ahojky ... *14* *3*
Ne v poho di si vyřídit co potřebuješ nechci tě tu zdržovat ... tak já počkám ... zatím se to skusím učit sama... *3* *14* *15* I když to dopadne... -
-
Re: Re: Re: ..
Dobře a to je v poho jsem tu jako na koni..tak se měj zatím *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ok. Páá. Zatím.. *14*
-
-
-
-
-
...
Kajuško já už musím, pamatuješ nee?? Jak tu můžu být jen do 8 ... *9*
Takže už musím ... pááá ... *9* -
-
Re: ...
Aha..tak paaa *9* *14* -
-
Re: Re: ...
I Love You ... *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
I too *14*
-
-
-
-
hm..
Jsme slyšeli v Tw že ve škole bude poviná Ruština.. *8* ..Já nenávidím Rusy to je neskutečně hrozné toto *8* -
-
Re: hm..
COO??
No tak u nás to nemůže být ... vždyť naše škola je zásadně proti ruštině a rusům ... jako na tu jim seru ... z vysoka... -
-
Re: Re: hm..
Já taky blbci *9* -
-
Re: Re: Re: hm..
*8*
-
-
-
-
Jsi tu???
Kajuško jsi tu?? Nebo sou ty oso o5 zpomalené??? *7* -
-
Re: Jsi tu???
Jsem srry já davala do kupy affíky *3* -
-
Re: Re: Jsi tu???
Acha... *14* *3*
-
-
-
Kretén ://
On ten blb nás už zítra zkouší z němčiny, a on si vždy vybere mě, říká mi, že mě prostě bude dusit, dokud ze mě nedostane samé jedničky, tohle není fér, že prej by ze mě mohla bejt skvělá němčinářka ale musí mě nutit ... že se nesnažím, já se snažím, ale on se chová jak ehmm,,... a co vůbec k čemu mi bude němčina, celej svět mluví nomrálně anglicky... *8*
Jednou se chci naučit ... anglicky (totálně 100%) ale i španělky, francouzsky i německy, ale dokud mě nenechá abych si anšla sama cestu tak se dusit nenechám a kašlu na něj ... *8* *8* Zkouší je mě jedno hlavně když píšu testy na 1 ... *14* -
-
Re: Kretén ://
Aha.. *9* my máme oboje jazyky ale stejnak na něminu kašlu a Anglinu drtím do sebeee *14* *14* -
-
Re: Re: Kretén ://
ANO!! *14*
No my máme též oba ... a dobrovolně i francoužtinu ale ta je od 7 ráno to se mě nechce stávat ... *15* -
-
Re: Re: Re: Kretén ://
Taky by se mně nechtělo *15*
-
-
-
-
:(
Kajuško zítra dorazím až v 5 ... *9*
Poté si udělám, co je třeba do školy, takže na oso dorazím nejdřív v 6 ... *9* *9* *9* -
-
Re: :(
Dobře chápu *9* -
-
Re: Re: :(
Ale dorazím určitě slibuji ... *14*
Jo a štve mě že mě dneska nešli přidat Candids ... *8*
Nomrálně se mě ten imagebam seká *16* -
-
Re: Re: Re: :(
Mně někdy taky *16*
-
-
-
-
Uf
Tve jjjáá nemůžu normálně myslet jak sem se lekla... nádech a výdech nádech a výdech ... to chce Evans terapii .. *15* *15* *15* *15* prrr prrr prrr ma ma ma... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Uf
*15* *15* -
-
Re: Re: Uf
Hele ono to pomáhá ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Uf
lol *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Uf
*15*
-
-
-
-
-
??
No jdeme rozebírat něco normálnějšího nee??? Nebo se sbalím a pojedu zabít teho kreténa co to napsal... *8* -
-
Re: ??
jj *3* *9*
-
-
...
Vždyť, pamatuješ si ještě na Brittany Murphy??? Taky sem tu asi dva týdny nebyla jak sem se snažila se z toho otřepat taky sem to nesla hoodně špatně... *9* a i MJ ... toho sem taky ráda poslouchala a taky mě mrzelo že umřel, ale kdyby někdo jako Avril Ashleynka nebo Nessynka ... nechci pomyslet co bych udala... *9* -
-
Já bych se zabila kdyby Vashleynka *9* -
-
ANO... *9*
-
-
-
...
Prý je to v pohodě tak půjdeme kecat o Vashleynce nee?? *14*
Elis a její informování mě ještě nikdy nezklamalo, takže by to mělo být v pohodě a jestli se zítra objeví potvrzení ... tak se zabiju ... -
-
Jj o Vashleynce *14* -
-
*14* *3* *14*
-
-