Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet_terule

HSM

jéééé...už chci na HSM jakoooo.... *14* Ashley je neeejky!!! Vanessa at chcípne... *9*
    • Re: HSM

chcípni simtě ty,myslim že by to pro svět byla větší úleva než kdyby zmizel takový nej človíček jako je vanesska *13*
  • Ashley..!

v Muzikálu ze střední 3 je zase jaklo vždy úžasná...plostě taková blondýnka.. *15* *15*
  • ashley-terezka

ashley na ní je vse super je to fakt bomba chtela bych mit jeji telo a vlasi je upa bozííí *14* *14*
  • deniinka

Ashley Tisdale

ashely je upa bozinky neeeeeeeeeeeeejlepsi plote ja neeeeeej *14* *14* *14*
  • Jeto píííííčááááááááááá áá

Jeto píííííčááááááááááá áá
    • hanka2341995

Re: Jeto píííííčááááááááááá áá

Ne modrá je špatnáá!!! Jsiš nějaká vadná!!! Co si o sobě mislíš?? Nádhero jedna pitomá!! A přestaň se tu před námi strapňovat!!
  • hsmzashley

Hsm3

Včera jsem byla na premiéře Hsm3....bylo to super *14* .....všici jděte.....SandrušKa *14*
    • vashley22

Re: Hsm3

Ahoj ja Tam BylA TAkY *14* RoByLO UPA UZo ZHe?
  • kiki-ashleynka

ashleynečka tisdale

ashlenčka tisdaleje moje nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej enje nej nej nej nej nej nej nej nej nej ne´j nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej ne nej nej nej jen nejlepsiiii zpevacna ne celem sveta:-)
  • Ashley je nej!

Ashley mám nejradši ale mám ráda i vanessu. Ale kdybych měla já plakát vanessy a z druhý strany ashley tak vanessa by byla ta která by koukala do skříně! *1* *1* *1*
  • Ashley je nej!

Ashley je nej na světě! *1*
  • vanessa a pipka ???

Ashley mám docela ráda, vzhledově ujde, herecký výkon přesvědčivý, zpívat umí, ale tuhle osůbku snesu jenom proto že se kamarádí s Vanessou Anne Hudgens která mimochodem neni žádná pipka. Znáš je osobně? Můžeš potvrdit jaké jsou? NE! Tak mlč a nekdákej blbosti. K tom,u že je slavná kvůli Zacovi, s tím taky nemůžu souhlasit možná bych si to typla i naopak ale spíš že jsou na stejno a to že jsou spolu jenom posiluje slávu jich obou, řekla bych nže do toho videoklipu si ho zatáhla jen proto že byla v tu dobu ve stádiu extrémní zamilovanosti i když nevim jak dlouho to trvalo trvá nebo bude trvat.Vanessku mám rozhodně daleko radši naž Ash. Jo a napsala jsem její sestře Stella na profil na myspace o tom že jsem našla jedno video takový no prostě Vanessyny fotky bez korektůry a to video do večera zmizlo takže jako je vidět že vzkazy od fanoušků nehází za hlavu. Ashley je v pohodě ale na Vanessu nemá a když mám plakát z jedný strany Nessu z druhý Ash tak musí holt ashley čumět do skříně !!!
    • Re: vanessa a pipka ???

mám upa stejný názor jako ty!
    • Re: vanessa a pipka ???

chudák video,to je smutné,to nám fanouškům radost neudělala *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit