-
ASHLEYYYYYYYY
je užasná, perfektní a dokonaláááá...jako vanessa do hnojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee......
ashley je neeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ASHLEYYYYYYYY
VANESSA JE UZASNA PERFEKTNA A DOKONALA...ASHLEY DO HNOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA S TEBU......VANESSA JE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ASHLEYYYYYYYY
Do hnoje patříš akorát ty *8* -
Vaneska oooooo taka arogantni nafoukana a ece ke vseme trubka (She's so dumb!). ASHLEY 4ever! -
hm jasne ashley je neeejjj ne naka Vanesa trapka jedna hnusna aashleyyyy je neeeeeej!!!!!!!!!!!! a kdo si to nemysli je debiiiiiil a buh vi co jeste!!! tak drz hubu!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13*
-
-
-
Neco pro Ashley
Ahoj Ashley si nej zpěvačka a herečka nechtěla bys sis semnou písat?? *4* *4* *4* prosíím dyžtak napiš na email *3* *3* petule441@seznam.cz -
Je nej....
AT je prostě ta nej.... *14* -
Ash je nééj
Ashley je nééj herečka a ještě lepší zpěvačka *14* :) Mám o ní blog tak se podívejte: www.ashley--tisdale.blog.cz
Ashley je prostě nééééééj! *4* -
miluji ash
je nádherná, miluji ji. *14* -
miluji ash
je nádherná, miluji ji. -
Ashley tisdale je NAJ!
Ashley je ta naj naj naj hrecka a spevacka!!!♥ -
Kuk!!!
Ash je neužasnější!! muj blog je jen a jen o ní! http://tisdale.blog.cz/ koukni!!! *14* *14* *14* *14* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog o HSM a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog o HSM a zajímá mě jaký na něj máš názor.Mohla by ses podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Ti líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*