Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Já si to myslela...

Já jsem si to myslela...
    Koukala jsem se na kousek když šel taťka se vykoupat a bylo to dcl good i sem se zasmála, ale nikde sem tam Nessy neviděla a řekla jsem si že tam asi nehraje. .. *9*
    • kajuska4

Re: Já si to myslela...

Ano já jsem se taky zasmála ale tak tohle už je moc.. *9* a jak zpívala ta černoška tak tu písničku měla zpívat Nessy *9* *14* ach jo *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Já si to myslela...

JO ... *9*

Noo ale dobrý byl ten začátek ... a kde je Maureen,... dala mi kopačky ... copak má jinýho? ne... no tak jak se menuje? Joanne ... *15* *15* *15* *15* To bylo mooc ...

Ale jakoo škoda... ale divila sme se že by to s Nessy dávaly hned takle brzy ale jak se viděla ty titulky tak sem doufala ale nic ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Já si to myslela...

Jo to jsem se taky zasmála.. *15*
          Ach jo..mamka říkala že je to blbost a pravda..kdyby tam hrála Nessa tak to není ale takhle ano.. *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Já si to myslela...

Přesně... ale je to divná je to totiž to samý ... ale mě se to též takle nelíbí ...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Já si to myslela...

Mně taky *13* *9*
  • puspuspusinka

Pááááá ...

No tak já jdu se vykoupat, vzít prášek (není mi zase odbře, bolí mě břicho) a potom sednu k přátelím a poté půjdu na blog ... a v půl 11 tu ... *14* *3*
    Takže Páááááá ... *14* *14* *14*
    Miluju Tě.... *14*
    • kajuska4

Re: Pááááá ...

Měj se zatím paaa *14*
  • puspuspusinka

...

Tak mi to potom budeš vyprávět ... *14*
    A jakoo myslíš že tě to bude 100% bavit??? Mě příde že rent je takovej divnej muzikál ... *7*
    • kajuska4

Re: ...

Budu.. *14*
      Bude víš já se budu dívat jen jak Nessy zpívá.. *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Jj ... já poslouchala ty songy samotné a Nessynka je zpívá krásně ale ty samotné songy hezké nejsou ... *9*
        Daly jí takové songy ... mě se nelíbí ... Nessynky songy sou 10000x lepší ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Přesně..máš pravdu.. *14* *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Já myslela, že se tobě líbí ... *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jenom od Nessy *14*
  • kajuska4

ehm

Zajímalo by mně proč je místo Nessy tahle černoška..http://tv.sms.cz/televi ze/stanice/20101226/1310127209?pora d_stav=fotogalerie&uniqid=ce9fb8761 4b3260e4f5ae5f51d2ea6f1 *9*
    • puspuspusinka

Re: ehm

*8* *7* *8*
      • kajuska4

Re: Re: ehm

Nechápu..mno snad to nebude takhle možná Nessy spletly.. *9*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ehm

Noo doufám že to nakonec nebude s touhle a s Nessynkou bude jiný ... *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ehm

To bych nepřežila.. *9*
  • kajuska4

..

Ach jo Míši mamka chce pak jak bude Rent půjčit noťas takže tu budu až to skončí mno škoda..tak budeš na blogu a já pak písnu tady že jsem zpátky.. *4*
    • puspuspusinka

Re: ..

Kajuško, napísni mi to rači na blog poté že jsi zpátky ... newím kdy se vrátíš ... a budu offline ... tu na oso .. *14*
      • kajuska4

Re: Re: ..

dobře *14*
    • puspuspusinka

OK .... Rent trvá do 22 nee?? Tak to tu budu poté od 22 do 23 nebo do 24 ... *14*
      A mezi tím budu dělat blog aspoň udělám zase kus práce ... *14*
      • kajuska4

Ano do 22:00h.. *4* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

Mno tak do 22:20h *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

OK ... Tak já si budu pamatovat že v půl 11 dojdu semka ... a kdybys přišla dřív tak písni na blog ... *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

ok *14* *4*
  • puspuspusinka

...

Když denska je to blbý ... že je rent takle ve 20:00 když sou pohádky ... *9*
    • kajuska4

Mno..je..ale mamka se nedívá na pohádky jí to je jedno..ale škoda že ty se nebudeš dívat.. *9*
      • puspuspusinka

My máme dvě televízky, jenže ta jedna se msuí nejdříve zapojit a koupit ještě ěnjaké kabely a až poté se budu moct dívat na co chci ... teďka se ten pokoj opravoval a celý se to nějak jako podělalo, takže se nemůžu dívat ani na Picture This ... *9* Ale tak snad mi to táta dovolí už sem mu o tom říkala a on povídal že možná ano, ale záleží na tom co budou dávat na ostatních slovenských pořadech abych si to mohla antočit a poté skouknout ...
        Ale rent neuvidím ... viděla bych kdyby se chtěla táta dívat na rytíře (tenhle film se mě též líbí) ale on enchce takže mám po hehe ... *9*
        • kajuska4

Aha..tak to je špatné.. *9*
          my máme jednu telku a pak budu mít já svoji..
          • puspuspusinka

Ty máš výhodu, že tvoje mamka má ráda Vashley a nevadí jí to že se díváš takle na too ... moje mamka je ráda nemá ona má ráda Kate Hudson a takové ... a táta ten je úplně nesnáší ten má rači Green Day a Simple Plan a Michaela Jacksona ... *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Aha.. *9* *9*
  • puspuspusinka

...

Teďka si dám od blogování pohov ... do 19:20 budu teďka povídat s tebou a poté se půjdu vysprchnout a kouknout na přátele ... a potom tu budu zase od 8 třeba zase do 11 s vámi ... *14* *3*
    • kajuska4

Dobře.. *14* ale zlatí já se budu dívat v 8 na Rent.. *14*
      • puspuspusinka

A joo ... *9* Mě to táta nedovolí ... on se chce dívat na s čerty nejsou žerty ... on miluje pohádky ... a mě tahle nebaví ... jinak bych se dívala na rent nebo aspoň na simpsonovi ... ale takle nee... *9*
        A budeš tu nebo si to budeš chtít vychutnat a půjdeš??? *7*
        Dyžtak kdybys chtěla jít pryč tak já půjdu dělat blog ...
        • kajuska4

Já tu budu a zároveň se dívat..a škoda kdyžtak ti to povím *4*
  • puspuspusinka

...

Jééé děkují Kajuško ... za komentář ... myslíš jako vážně že je to hezký a že pracuju rychle??? Já si myslím že teda moc rychle nepracuju ... jakoo je to zatím pořád nic moc ... *9*
    Ale děkuji seš poklad ... *14*
    Ale abych se furt jenom nekritizovala ( i když mi to de dobře) tak se taky pochválím ... na to že to dělám vše poprvé rekonstrukci popisky a ty sloupky bych řekla že v tom zase tak děsná nejsem !!! *14*
    • kajuska4

Ano pracuješ rychle.. *14*
      • puspuspusinka

Noo navigation už mám konečně hotovou ... takže dneska udělám ... doufám networks, affiliates, site info a family site a potom už budu dodělávat jen úpravy a bude to ... ale tak uvidím ... když dneska nestohnu všechno co chci tak mám ještě do pátku čas ... ale už to chci mít za sebou ... *15*
        No a v sobotu bude kontrola ... obíhačka ... když budou tak i první novinky ... a nějaký to VOTE ... *14*
        Myslím že mám dost rpáce na celý týden ale bude to stát za to ... *14*
        • kajuska4

ok *14*
          • puspuspusinka

No to ses mi rozepsala ... *15*
  • puspuspusinka

...

Sotva se semka vrátím už mám práci od nějakého trouby co sem píše z nudy ... *8* Takové lidi nemám ráda... jen otravují ...
    • kajuska4

Ano přesně.. *8*
      Jako minule to psali na Vaness že tohle není chat běžte si psát někam jinam ty své zážitky já jí tak nadala.. *8*
      • puspuspusinka

No jakoo ... my si tu můžeme psát o čem chceme pokud se to týká té celebrity a to se týká vždy u nás ... pořád meleme o nich i když mluvíme co se dělo ve škole skoro vždy se zmíníme o Vashley ... takže ať táhnou ... *8*
        • kajuska4

Ano máš pravdu.. *8*
          • puspuspusinka

*9*
  • kajuska4

..

Ahojky..mno jsi tu pozdě.. *15* jsem měla protebe jet *15*
    • puspuspusinka

Noo jonoo ... *15* sem se torchu sekla ... ještě minutu a už bys vyjela coo ... *15* *15*
      • kajuska4

Asi jo..ale to by jsme si rovnou mohli dát někde kafé.. *1* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Jo někde na půlce každá by ujela jenom 200 km a pak bysme si daly kafe ... *15* *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Jooo. *14* ..to je můj sen.. *4* *14*
            • kajuska4

Ano.. *14*
            • puspuspusinka

No já bych ho trochu předělala ... *15*
              Můj sen je být s tebou ... třeba i bydlet blízko a každý den zajít na kafé i s Klaruškou a vodrbat vše ... a být spolu ... *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit