-
???
Ahoj nechápu jaktože když jsem přihlášená tak přidávám jako uživatel,který neni přihlašen nebo zaregistrován...mohl byste mi někdo pomoci ? -
-
Re: ???
Ahojky,
no to opravdy nevím,to dělá tak ze začátku...leda že bych ti nějaký s mých profilů dala chceš? -
-
Re: Re: ???
heslo je 123456 je tvůj ;)
-
-
-
???
Ahoj nechápu jaktože když jsem přihlášená tak přidávám jako uživatel,který neni přihlašen nebo zaregistrován...mohl byste mi někdo pomoci ? -
pa ♥
Už jsem unavená,pracovala jsem dnes do 7 8hodin.Zítra zas dojdu kolem 10hodiny jo?Těším se na vás.Miluji vás ♥ dobrou ♥ -
-
Re: pa ♥
Já se omlouvám pracovala jsem od 11hodin do 8hodiny večer a pak jsem se střídala s kamí.No nic dobrou :) -
-
Re: Re: pa ♥
dobře tak se vyspinkej ♥:* -
-
Re: Re: Re: pa ♥
Dobrou ;) ♥
-
-
-
-
..
Jo jinak moje milé holčiny,dnes jsem zjistila tragédii.Šla jsem se jen tak projet na bruslích kolem našich bytovek a potkala jsem jednu holku a ona mně říkala:Dneska jsem se s tvým klukem líbala a já cožé?a ona:Byl neskutečně dobrý a já ůplně zírala a volala jsem mýmu a ona říkal že to není pravda co si myslíte vy?!! :'( -
-
Re: ..
Pání tak to opravdu nevím,zkus se zeptat všech kdo se s ním baví a pak uvidíš. -
-
Re: Re: ..
jak řekla Kláruš. -
-
Re: Re: Re: ..
ok dík
-
-
-
-
kolo
Dnes jsem jela s rodičema na kole(brácha nejel ten šel si zakopat na hřiště) tak jsme jeli až jsme dojeli do hospody a rodiče:Doufám že si nepíšeš s nějakým uchylem?A já kde?A oni:Na pc!A já ne to jsou moje kamí s Mikulova však minule jsem za nimi jela a oni miluji mé dvě zlatíčka Vaness a Ash moje zpěvačky a oni:Aha no jen aby :* ♥ :D a já mami?tati?Já je mám ráda jsou na mně moc hodné a vážím si jich prostě je to moje Kláruška a Kájuš ♥ -
-
Re: kolo
Jůů to je moc pěkně napsané,broučku :P :D ♥ tebe si taky vážím :) i Kájušku ještě že vás mám ♥ a prosímtě je ti už skoro 19 :P -
-
Re: Re: kolo
moje slova..vás si vážím ♥ -
-
Re: Re: Re: kolo
ja vím....rodiče řekly:Když budeš bydlet u nás budeme tě hlídat ale já je chápu,jak teď dopadají ty 18leté těhotné.Já už ani nechodím na diskotéky.Minule tam jednu holku znásilnily ještě že jsem zdrhla do šatny a pak jak měli něco u bazénu tak jsem zdrhla.!A už nikam nechodím,jsem doma tu! -
-
Re: Re: Re: Re: kolo
já tě chápu,je to hrozné ty těhotné fůj!Pak stejnak se o to nestarají a chlastají dál a pak mají další.No děs! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kolo
njn to nezastavíme -
Re: Re: Re: Re: Re: kolo
ano pravda.
-
-
-
-
-
-
,,
Krásný večer vám přeji :) je tu někdo?? -
-
Re: ,,
tobě taky přeji krásný wečer ;) -
-
Re: Re: ,,
ahojte holky moje :-* -
-
Re: Re: Re: ,,
jak se máte? -
-
Re: Re: Re: Re: ,,
dobře. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,,
ok holky :) -
Ano mám ale mp4 :P ♥ dostala jsem jí na vánoce ;) -
klaruska44:Taky se dívám :) ♥ protože,se objevily další fotky Vanýska ♥ :*
Tizzinka:Ne nemám,stačí mně telefon,radio a pc :D ♥ -
Já poslouchám mp3..máte taky? -
já skvělé :D a co děláte?Já se dívám na nové fotky Vany a Ash ♥ -
já neskutečně krásně :)
-
-
-
-
-
-
..
Vítej tu :) ♥ -
ČÁÁUW
Ahoooojte Ejdy si tu ? :) -
-
Re: ČÁÁUW
joo sem ...:D ale sem nezaregistrovanááá -
-
Re: Re: ČÁÁUW
Hej já taky,ale vubec newim jak je to možny .... :( je to jakysi divny :( musíme to nák spravit....:( -
-
Re: Re: Re: ČÁÁUW
no to teda... a rychle.. :D -
-
Re: Re: Re: Re: ČÁÁUW
to je fkt divny ...to by chtělo se někoho zeptat ...,ale newim koho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ČÁÁUW
napiš správcovi :P
-
-
-