Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bugra

160 cm ????

ona měří víc než 160 cm , ne ???? Vždyt to mají i u Vanessy a ta je rozhodně menší než ash !!
    • puspuspusinka

Re: 160 cm ????

Ne není vyšší než Nessy ... sou tak nějak stejně vysoký a Nessy je možná o trochu vyšší, ale jinak u obou je všude 165 cm jenom tady je 160 ... ale to nic ... ale když se juknete tak sou stejně veliký, ale stejně mi příde že je Nessy o centák vyšší *1* ale to je možná botama ... v HSM sou stejně velký !!! *14* *14* *14* A viděli ste vedle sebe Ash s Aly? *1* Ashleynka je oproti níc takovej roztomilej prcíček ... *1* *1* *1* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: 160 cm ????

Ahojík Míšulko ty si mně tak chyběla...jak sis užilas dovčuuuu *7* *7* *4* *14* *14* *14* Jj...přesně možná je to těma botama *4* *14* *14*
        • Re: Re: Re: 160 cm ????

Já se snad rozbrečím *1* Vy ste my taky chyběly, ale nenapadlo mě že aji já vám ... *3* *9* *14* *14* *14* !!! Miluju Vás aji Ashleynku and Nessynku !!! *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: 160 cm ????

Ahojky Míšo mocc jsi mi chyběla jsem ráda že jsi tu *3*
  • čauky

Ahojky lidičky mám new Bravo Girl a je tam plakát TIZZINKYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: čauky

čauky já wím teď jsem byla v obchodě a neměli ho tam tak skusím jinde a nádherný plakát *14* *4*
      • Re: Re: čauky

*14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: čauky

aby si se těma smajlíkama neposrala *16*
  • kajuska4

lučení..letíme do Řecka..=(

Ahojky BG..jen se chci rozloučit zítra ráno kolem 6 vstáváme a letí nám to kolem 11 ale jedeme ještě k babičce odvézt zvířata a vracíme se 20.7.takže se tu mějte krásně..já si beru i notas četli jsme a bude tam prej i net tak kdyžtak narychlo písnu..Miluji vás *4* *14* budete mně mocky chybět a 20.7.jsem tu;) *4* *14*

I love Vashleynka *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

fotečky

Krásné fotečky Ash *3*
    • kajuska4

Re: fotečky

jj *14*
      • Re: Re: fotečky

jjjjjjjja
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: fotečky

*15*
          • Re: Re: Re: Re: fotečky

njn Ash to vždy sluší
  • puspuspusinka

Rozlučka ... !!!

Tak lidičky, sice sem poslední dobou chodí jenom Kajuška a vy ostatní ani moc ne, ale to je jedno, stejnak se rozloučím !!! *14*
    Jedu na dovču ... tak tu nebudu skoror dva týdny ... *9* *4*
    Ale víc než cokoliv jinýho slibuju, že si koupím něco Vashril ... *14* *14* To bude asi to jediný na co se nejvíc těším a potom potápění, to miluju ... Vždycky plavu s taťkou příšerně daleko a krmíme rybičky ... ááá ty sou táák sldaký ... *14* *14* *14*

*14* Miluju VÁS and ASHLEYNKU !!! *14*
    • Re: Rozlučka ... !!!

ale mi tě nemilujeme haha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Rozlučka ... !!!

Ještě jednou se s tebou rozloučím *1* *4* Tak se tam měj krásně, užívej si to tam co nejvíc, dávej na sebe pozor a ať tam máte krásně.. *4* *14* MTMMMR *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Rozlučka ... !!!

Děkuju, ale semnou ses ještě neloučila, to spíš s Kačkou *1* *14*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!

Míšo..užij si to tam nádherně překrásné počací a vrať se nám hlavně...miluji tě zlatíčko *4* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!

Já myslela na diskuzi Nessynky jsem ti tam psala, ale nevadí.. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Rozlučka ... !!!

Měj se krásně.A užij si to *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • puspuspusinka

Ashley is the BEST !!! xD

Čauky, nechcete sem začít trošku víc chodit? *14*
    • Re: Ashley is the BEST !!! xD

já tu jsem
      • kajuska4

Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

Míši já tu jsem furt jako závislák *4* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

*1* *1* Kajuško, to sme dvě závislačky ... *1* *1* Jinak,... zejtra balíme ... ale jinka škoda že nejdeme přes Mikulov ... *9* *9* Ale už se těším ... ale jenom trochu ... *1* *1* Mno a kdy se vrátíte? My 24.7. *14* Jinka ... holky, už není pro mě jenom Vashleynka ... ale začala sem až totálně milowat Ab´vrilku, takže já mám od teďka Vashril ... *1* *1* *1* *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

My doletíme 20.7.acha tak to já i miluji styl scene a ještě Michala Hrušku to je herec panic je nanic ale nejfíc Vashleynku upa *14* *14* to já sprominutím Avril nemusím ale měla jsem jí ráda zkazila mmně s ní kamí...a já tu kamí nenávidím a ta kamí jí miluje tak proto nic protitemu nemám *14* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

Já tebe taky miluji *4* *14* *14* miluji i Vashleynku *14* jinak objevily se new Candids a zase ta její mamka šla s ní *9* a Ashleynka bude mít new shoot *14* *14* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

Mě to nevadí ... *14* Miluju jí a miluju aji tebe, takže nechci abysme se hádali kvůli Avrilce, ale já jí miluju až moooc, a ty když ne, tak mi to nevadí ... *14*
        • Re: Re: Re: Ashley is the BEST !!! xD

a já tedka taky.ségra je pořád pryč
  • mileycyruska

ahojky

Ahojky vashleynky..:-* jak je??..:) *14* jsem tu po dlouhhé době..:D
    • puspuspusinka

Re: ahojky

Ahojky Zlatííí *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

New BLOG !!!

Hey lidičky, jestli tu někdo z vás vede blog a chcete dess ... tak já mám blog kde si ho můžete objednat a já vám ho udělám ... www.blends-shop.blog.cz

A Kajuš já na ně rozhodně nekašlu,... jako někdo? *8* Víme kdo ... *8*
    • kajuska4

Re: New BLOG !!!

ahojík Míši...já wím že ty na ně nekašleš ale ostatní ano *8* *9* Já teď new dess mám tak zatím nepotřebuji *4* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: New BLOG !!!

Hey Kajuš, a ty jí věříš? Tej holce? *7* Já ani neeee... *8*
        • kajuska4

Re: Re: Re: New BLOG !!!

Ani já moc nn *9*
          • Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!

můžu se zeptat jaké?
            • Re: Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!

aha tk tjj
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: New BLOG !!!

sorry, ale tu neznáš, tu znám jenom já a Kajuš, teda ne jenom my, ale jenom my víme jaká je ...
  • kajuska4

..=p...

Ahojky BG jak se máte *7* *14* Tý jo..všici kašlou na Vashleynku.. *9*
    • Re: ..=p...

Ahojky holky tak jsem se tu ukázala
  • vananneh
    Happy birthday for Ashley;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit