Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ashley

JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANDA NA SVĚTĚ!!!! *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Ashley

No tak to se vsaď že nejsi *14*
      Já jí miluju 100% víc *14* , ale berem to a tak si tady udělej účet a choď sem s náma kecat o Ashleynce ne? *14* *7* *14*
  • puspuspusinka

Oznámení !!!

Psala jsem správci osobností, co se děje s fotogalerií a proč nejdou přidávat fotografie,... Takže lidi musíme nějaký čas počkat, je tu jistý technický problém a netýká se to jen mých přídavků, ale všech takže máme být trpělivý a až se ten problém vyřeší, tak budou zpětně všechny fotografie, který sme za poslední dobu přidaly zveřejněny, takže strpení *14*
    Ufff.... sem si oddechla ... aspoň že tak .... *14*

Díky bohu,.... bude to OK,... už se těším na ty fota,... *14*
  • Novinka

Lidi tady máte novinku objevilo se to dneska je to z dnešního rána, ale musíte si to sami přelouskat, už nemám čas, musím pádit, tak zatím a je to hustý *14*

Have you ever wondered how Ash picks out her clothing for events? Well, be sure to check the answer below.

How do you pick out your outfits for public appearances?
    I get together with my stylist and we collaborate on ideas depending on what kind of event I’m going to.

Can you play any instruments?
    I can play piano by ear, and some guitar. But I definitely haven’t mastered either instrument. I do it for fun as a hobby.

Love ya all Michelle

Tak si počtěte *14*
    • Re: Novinka

toho ale je a je to něco hnusnýho nebo něco hezkýho)nápovědu).
      • puspuspusinka

Re: Re: Novinka

Copak nemáš překladač, aby sis to přeložila? I když na tohle ho možná ani nemusíš potřebovat, nwm jak seš stará,... je to samozřejmě krásnééé,...!!! *14*
        Ale jestě si to musím pořádně přeložit, jen sem se na to mrkla a tedka nwm, jestli hraje Ashleynka na piano a kytaru a nebo se někoho ptá *15* Někdy k večeru vám dyžtak poskytnu překlad *14*
        • Re: Re: Re: Novinka

už sem si tě vložila do icq taky ti příjde moje.
        • Re: Re: Re: Novinka

tak já si to přeložim na googlu jj. *1* *14* *4*
  • puspuspusinka

Musím pádit, ale večer sem ´tu =)

Hele já du ... ale večer tu budu na 100% *14* a zejtra mám doktorku *9* ... a ještě asik ve středu nedu do školy a pak už asi ve četvrtek možná ano ... *9* *9* *9* a moc vám děkujííí za ty prázky, moc ste mi pomohli z tý blbý nálady ... *14* hlavně Kajuška4, Gabriella.Montez, Truelove a všeci z diskuze Avrilky, Ashleynky a Nessynky tak mocík děkují *14*
    Ste moji Miláčkovéééé !!! *14*
    • kajuska4

Re: Musím pádit, ale večer sem ´tu =)

páááááá *4*
  • simca2

vis

vis kolik mam neprectenych vzkazu??? *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: vis

100? *7* *15*
      Můj rekord byl 38 a to jenom za jednu noc *15*
  • puspuspusinka

tak napíšeme Dannymu du na to

*14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: tak napíšeme Dannymu du na to

hotovo *14* ale psala sem kakadu *15*
  • puspuspusinka

ICQ =)

Tady je moje icq a napište ho plsky všichni já je taky nemám všecky,... si vás doplním !!! *14*
    383498207 *14*
    • Re: ICQ =)

už sem si ho zapsala.přidám si tě *4*
    • simca2

Re: ICQ =)

ja te mam jak se jmenujes pls???promin:-D ja se v mem icq nevyznam si online?? *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ICQ =)

už sem on-line *14* měla bych tam bejt jako M!šššullka a ty? *7*
        • simca2

Re: Re: Re: ICQ =)

no tak pocky jeste
  • puspuspusinka

U6 toho mám fakt DOST !!!

Hele lidi já už toho mám akorát tak po krk, co je sakra s tou pitomou fotogalerií tady? Já sem přidávám už tejden asi 15 obrázků denně a pořád nic, mě už to jako fakt pěkně štve !!! *8* *16* *10* *8* *8*

Jo a Kajuš moc pěkný tapetky *14*
    • kajuska4

Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

Ahojík jsem tu jen na skok pak jdeme za tou mamčinou kámoškou mě to taky štve mě se to tam taky nedaloooooooooooooooo *16* *9*
      • simca2

Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

no tak se podivej na cislo na diskuzi???kdyz jsem tady pridala komentar jsme meli konecne cilo 9 a mame to porad i kdyz jsem pridali tak 10 komentu *16* *16*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

A nechcete napsat kakadu bo někomu co to tu furt s tím je? *7*
          Mě to jako už dcl dost vadí !!! *9* *8*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

Makys??taky ti to tak dělá??Že máme 950 a třeba napíšemejich 20 a furt to 950 tam je??divné...mě to tak dělá už měsíc.. *9* a kakadu s tím nic ani neudělá..ten další jo ale nwm jak se jmennuje ale já valím pp

I LOVE VASHLEY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

mě to taky dělá *16* *16* *16* předtím jsem tu vložila pár fotek a doteď tu nejsou!!!! *16* *10* Tak samo Van jsem taky dala foto a taky nic!!!!! Ale jak se to vyřeší to nevím *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

přesněěěěěěěěěěěěěě
            • simca2

Re: Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

jo myslis to bla bla bla nevm jak se jmenuje:-D no diky :-D to mu napisu ju??? papa diky
          • simca2

Re: Re: Re: Re: U6 toho mám fakt DOST !!!

jo klidne.-D naise vsichni jo??ale vymyslime co?
  • puspuspusinka

Ashley je prostě BEST !!!

Lidi od tý doby co sme se dali dohromady jako Vashleynky AshNessynky *14* tak mám pořád skvělou náladu *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Ashley je prostě BEST !!!

Já normálně taky :D *14* *14*
      • simca2

Re: Re: Ashley je prostě BEST !!!

jo no je to lepsi, hele nedame si ICQ?? teda koho jeste nemam:-D
        poslete mi o pls???budeme vic v kontaktu:-D *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ashley je prostě BEST !!!

taky mám lepší náladu a to fakt *14* *3*
  • simca2

Film Hellcats!!

jeejda ja se taak tesim na ten fiilmik:-D
    • puspuspusinka

Re: Film Hellcats!!

JoJo Nejsi sama já taky a děsně moc moc moc moc moc moc moc *14* *14* *14*
      Prostě jako lidi já nemám doma disney chanell a nedavno mi kámoška řekla že na youtube sou všecky díly z 1. série a já od toho seriálu nemůžu odkousnout normal Ashleynkááá je tám skvěle nadabovaná a děsně krásňoučkááá *14* *14* *14* prostě boží seriálek *14* *14* *14* a na ten film se těším děsně moc *14* a plus na Picture This už se těším až tu bude na dvd *14*
      • simca2

Re: Re: Film Hellcats!!

doufam ze to bude na DVD....a jeste bude tocit film o sherpay, ale to bude jen na disney chanellu:-( ja ho taky nemam:-(
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Film Hellcats!!

Jak jako o Sharpay,... to bude mít svůj vlastní seriál jako Sharpay Evansová *7* *14* a budou tam lidi z HSM nebo aspoň Ryan? *7*
          Páááni to si budu muset obstarat disney chanell a nebo chodit k nějaký kámošce
          • simca2

Re: Re: Re: Re: Film Hellcats!!

jo ja taky si to musim obstarat:-D

jinak nvm jestli tam budou z HSM, ale to bude o sharpey events a bude to samozrejme hrat Ashley!!!:-D *14* proste to bude o jejim zivote a dokonce si tam najde i pry kluka takze se tesim..natacet se to bude toto leto a bude to na disney chanellu tak v lete 2011:-( pozde co?? *9*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Film Hellcats!!

Mě by se k Ashleynce dcl i líbil Zeke *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit