Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Čauky =)

Ahojky, lidi *14*
    • mileycyruska

Re: Čauky =)

achoj *14* *14* podte kecat
      • puspuspusinka

Re: Re: Čauky =)

achjó du vařit, tak snad za půl hodky tu budu ju? *14*

*14* *14* *14* ASHLEY IS BEST, I LOVE YOU ASHLEYNKA MICHELLE TISDALE *14* *14* *14*
        • mileycyruska

Re: Re: Re: Čauky =)

beee tak pp já mizím dem do mesta taaak pp mozna ete pridu best girls is best!!!

ASHLEYASHLEYISISBESTBE STFOR-EVERFOR-EVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • mileycyruska

Re: Re: Čauky =)

ok!! *14* *14*
  • myslím

někde jsem slyšela že by měla Ashley hrát v teen Witch víte něco o tom *7*
    • mileycyruska

Re: myslím

nvím *9* *9*
      • simca2

Re: Re: myslím

jo má t hrát *4*
  • dřít

myslím žy bysme měli Ashley pořádně pomoct už se před ni žene Avril a to nechceme *3* *3*
    • puspuspusinka

Re: dřít

co? tj snad jedno ne? *13*
      Nám tu na tom kdo je na jakým místě atd. nezáleží, nám čistě záleží na Ashleynce !!! *3*
      • mileycyruska

Re: Re: dřít

nj ale musí bít víš!!! *10* *14* *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: dřít

VY STE VŠICHNI DIVNÝ,.... MĚ TEDA DE O TO ABY BYLA ZDRAVÁ, A STASTNÁ A ŘEŠÍM TAKOVÝ VĚCI A NE NA KOLIKÁTÝM JE MÍSTĚ PROBOHA, TJ ÚPLNĚ JEDNO AT JE TŘEBAS POSLEDNÍ,...HLAVNÍ JE ŽE JE ZDRAVÁ, šTASTNÁ A NEJLEPŠÍ !!! *10* *14*
          • simca2

Re: Re: Re: Re: dřít

jo přesně tak puspuspusinko *14*
  • nj

puspususinko: já vím ještě před třemi msíci jsme tu byy každý den, ale myslím si že nás to přestalo bavit...
    • puspuspusinka

Re: nj

Mno Maky já myslím, že nás to přestalo bavit, protože je to tu jako po vymření, bejt tu víc lidí a víc tu kecat tk sme tu pořád, nemyslíš, jako já to chci vrátit a znova oživit a buď budete chtít nebo nn"!!! Myslím že se tu pár lidí najde, kteří sem budou chodit častěji aby to tu zase ožilo (teda doufám v to) !!! *14*
  • puspuspusinka

§§§

dneska tu sem tak od 15:00-18:00 kdo tu bude se mnou??? *14*
    • mileycyruska

Re: §§§

jjjjjj áááááááááááááááá *8* *8* *15* *15*
  • jana267

ahoj holky prominte ze sem tady nechodila ja sem nechtela ale ted se mi tady chodit chce *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: jana267

mno super, další člen !!! *14*
      ale splňouješ naší podmínku doufám!!!
      Podmínka BG: Musím trpět Ashleymánií !!!
      (nebo ju musíš míít aspoň ráda) !!! *14*
  • For BG!!! =*

Hej takže tady to je:
    Párty: 31.3.2010 v 15:00-17:00 (a dýl)

*14* *14* *14*
    Takže kdo souhlasí, tak ať dá komentář a kdo nemůže nebo nechce, tak ať napíše jestli souhlasí, že by proběhla párty bez něj !!! *14* *4* *3*

Mno a kdo chce změnit datum nebo čas, tak ať taky napíše komentář, a uvidím co s tím udělám !!! *14*

Tak ppp vy moje BGinky *14*

*14* *14* *14* ASHLEYNKA MICHELLE TISDALE IS BEST 4EVER *14* *14* *14*
    • Re: For BG!!! =*

já tu možná budu *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: For BG!!! =*

supéééér ty tu nesmíš chybět !!! *14*
        • mileycyruska

Re: Re: Re: For BG!!! =*

já tu snad bdud ale jen tak hodinku uvidim *9* *9* *14* *14* *15* *15* *14* *14*

A-A-S-S-H-H-L-L-E-E-Y-Y IS best!!!!§
  • syndynka

nn

CHcete zase vědět nejnovější novinky o svích oblíbených staar tak jukněte na www.hollywoood-star.blog.cz
  • puspuspusinka

For You !!!

Hele lidi, koukněte se jaký to tu bylo dřív a jaký to tu je dneska, dit Ashleynky diskužka je úplně totálně neobydlená !!! Jako dřív sme tu byly denně a psali dlouhý slohovky a ted ste tu max. 1-2 tejdně a tj na prd!
    Já wím že možná nemáte čas nebo nemůžete pořád bejt u kompu, ale myslím si že pro naší Ashleynku bysme neměli takle upadat do spánku a trochu to tu zase rozjet, tak co říkáte že bysme uspořádali trochu víc párty ??? *14*
    Určitě by tu byla prča !!!
    A oživily bysme to tu aspoň trochu takže já mám akej návrh:
    Párty by se mohli konat vždycky poslední den v měsíci a přidávali bysme nejžhavější novinky a fotky a tapety Ashleynky a ve zbylý čas bysme pokecali !!!
    Takže je to jenom návrh jako, ale pls napište mi komentík pod !!! Abych věděla kdo by jako souhlasil *3* *14* *4*

I LOVE ASHLEYNKA TISDALE *14* *14* *14*
    • Re: For You !!!

Mno tak uvidíme co na to řekknou ostatní BG *14* , ale sem ráda že to zatím schvalujete !!!
      A bylo by to vždycky poslední den v měsíci kromě července samozřejmě to už bude párty 2.7. páč má Ashleynka narozky a to se pořádně rozjede a oslaví !!! *14*
      A já nwm asi bysme zůstali u těch 15:00 jako vždycky nn? *14*
      Mimochodem to sem já PusPusPusinka, sem se po dlouhý době přihlásila na účet spíš mých kámošek než můj !!! *14*
      • Re: Re: For You !!!

hasi mslím, že je to dobrý nápad:-D hej holky ale před rokem to tu proživaly jsme i my byly jsme tu tak 5 holek ale po chvíly sem přišlo dalších 10 holek *14*
        Ashleynka is bbbeeeeeeeeeeeeeest *14* *14*
    • Re: For You !!!

dobrej nápad *15* *14*
      • mileycyruska

Re: Re: For You !!!

čteš my myšlenky!!! tak kdy??? v kolik já bych ji usporadala v nejbizsi dobe jako na oziveni a pak jak rikala miska!! *14* *14* *14*

ASH IS BEST FOR-EVER!! *14* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

:(

ahojky BG, ted tu nebudu cca mesic, jedeme se skolou na nejaky ozdravný pobyt, takze se vám omlouvám. jakmile prijedeme, tak tu zase budu chodit, mejte se pekne, Papa
    Ashleyinka je nejjjj:)
    • puspuspusinka

Re: :(

v poho se neomlouvej hl. je aby ti tam někdo nevylěčil z Ashleynkymánie !!! *1* *14*
      Awe to se doufám nestane !!! *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit