-
Princess Ashley Speers
nj já vím jeto blbá přezdívka skusím vymyslet něco jiného -
-
Re: Princess Ashley Speers
náhodou je to supeeeeeeer *14*
I LOVE PRINCESS ASHLEY SPEERS *14* *14* -
-
Re: Re: Princess Ashley Speers
jo ja upa hrozněě mě ani nejde o podpis nebo tak ale de mi o to že od ni budu 1 metr a uvidím ji!!! nic jinýho max se s ní vyfotit *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Princess Ashley Speers
sem se nějak rozepsal,jj podpis,vyfocení,kocert,vydět Ash naživo spívat no prostě supééééééééér *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Princess Ashley Speers
já bych chtěla vydět Ashley naživo to by bylo super *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Princess Ashley Speers
jé a kdyby tu měla koncert jupí ale Praha je promě moc daleko jo kdyby měla koncert v Jindřichově Hradci tam bych mohla to je odemě kousek a vzala bych s sebou kámoškun která Ash milujě hlavně HSM a taky je starší budejí už 15 se má a rodiče by jí to dov olily ale koncert by byl určo drahej -
-
Re: Re: Re: Princess Ashley Speers
ach jooooo... *9* nikdy nepřijede... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Princess Ashley Speers
achjo nesmíme ale strácet naději že??
-
-
-
-
-
Ashley forever
proboho nějak mě ta Anglina zase bere furt píšu Anglicky to vím -
-
Re: Ashley forever
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ashley forever
ok..
-
-
Re: Ashley forever
napadla mě přezdívka pro Ashley ale nwm nwm moc semi nezdá ale napíšu jí sem ale do další článku aby Ashley měla víc komentů *14* *15* -
-
Princess Ashley Speers *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ashley forever
to je supeeeeeeeer *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashley forever
Supééér !!! Mě by se mocinky moc líbilo kdyby se vzali měli by spolu určitě skvělý děti !!!!! *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* Princess Ashley Speer ale škoda že si nechá (kdyžby se vzali) svoje příjmení mohla by být Ashley Tisdale-Speer *7* *3* *3*
-
-
-
přezdívka:Princess Ashley Speers *14* *14* *14* *14*
-
-
-
ty vogo
já mám 5 objednávek na dessy no to newm teda jestli to zvládnu *15* -
-
Re: ty vogo
no tybrdo kdy to budeš ted?? -
-
Re: Re: ty vogo
nééé... možná jeden dnes se mi nechce *15*
-
-
-
silvestr
no dneska silvestr a já sem furt na netu a píšu tady čtvrtku stránky sem popsala sama dobrý -
-
Re: silvestr
týjo už je 21:30 ještě 2hodiny teda myslím už to mám úplně poletený a je konec roku jupí *15* *15* Ashley is beautiful -
-
Re: Re: silvestr
tyjo chtěla bych aby se objevila osobní fotka Ashley se Scottem jak si dávají půlnoční polibek moc jim to přeju hlavně Ashley zasloužísi báječnýho kluka až je naní hlavně hodný to určo Scott je ach jo já chci taky kluka *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: silvestr
jn skoada to by bylo.....
-
-
Re: Re: silvestr
jj n si super *14*
I love ashley *14* *14*
-
-
-
ANO
ANO ASH BYLA KRÁÁÁÁSNÁÁ MPOC TA ČEPICE BLA NÁDHERNÁ!!! MOC JI TO SLUSELO!!!! FAKT KRÁSNĚ SLADĚNÉ OBLEČENÍ *14* *14* UPLNĚ JSEM ČUMĚLA!! ALE JÁ JI UPA MILUJU *15* *15* -
fotky
na tých fotkách kde je Ash s Vanessou tak jim to tam moc sluší Ashley má nádhernou čepici -
-
Re: fotky
Ashley má vždycky nádherný oblečení a ta mikina I Love You New York -
-
Re: Re: fotky
už se mooooooc těším na tu Šípkovou Růženku -
-
Re: Re: Re: fotky
to by bylo tak nádherný kdyby prince hrál Scott. -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
JO!!!! MOC SE TĚŠÍM NA RŮŽENKU!!!! *14* MUSÍ TO BÝT SUPER ALE NEJVÍC SE TESIM NA ALLIENS IN THE ATTIC PROTOŽE TO NATACEL REZISER, KTERÝ VYMYSLEL I ,,ALVIN A CHIPMUNKOVÉ"
TO JE NEJ KOMEDIE MUSÍ TO BYT TAKY SUPER !!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: fotky
4ever *14* 4ever *14* 4ever *14*4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* 4ever *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
Ash is best girl forever *14* *14* Ash is best girl forever *14* *14* Ash is best girl forever *14* *14*
-
-
-
-
-
-
we love Ashley
We Love Ashley *14* Ashley is best girl *14* Ashley is our sweetheart *14* *14* -
ahojky
ahoj jetu někdo?? -
-
Re: ahojky
no asi ne ale neva nudím se tak si budu psát sama
-
-
holky!
holky tož je tu někdo má tu bejt párty ne??? i když já tu něco napíšu -
-
Re: holky!
ne paryt m byt až zitra ve tri!!! *4*