-
áá
Ahojky,
konečně spolu!! *14* -
-
Re: áá
ANO!!! *15* Kajuško, mě dneska napadlo, nechceš si zavolat na skypu?? *15* -
-
Re: Re: áá
Kliiidně *15* *15*
-
-
-
áá
Tak idu už paaa.. *14* *14* -
-
Pa..... *9*
-
-
AFFS
Já jdu jenom oběhnout AFFS, tak kdybych neodepisovala ... do 10 minut je oběhnu *3* -
-
Re: AFFS
Ok v poho a já jdu stejnak za chvíli ven až se staví Kristýna.. *4*
Nechci sedět doma všici venku a já doma.. *15* *15* -
-
Re: Re: AFFS
jj OK
-
-
-
...
Kajuško, já jdu oběhnout blog, a jinak ti teďka pošlu ten design pro tebe ... a mám ho tak nějak nevim no koukni na něj a řekni jestli se ti to zdá good nebo chceš přidat fotku a jestli ano tak si nějakou oblíbenou vyber protože já už nevím jakou bych ti tam mohla dát *15* *15* Sem nějaká bez nápadů ... vycucnutá ... *9* Pošlu ti dvě verze a ty řekni kterou chceš a co tam mám nebo nemám přidat ... *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Míšulko,
ale já už mám nový nastavený tak mně je pošli a já bych si ho pak tam dala až by mně tamten co mám teď štval zase měnit to je už takové divné co si po mně pomyslí hehe ale určitě budou užasné od tebe.. *14* *14* -
-
Re: Re: ...
Ahaa... jo v pohodě, já to setjně ještě nemám hotové ... *3* Jenom abys mi tak nějak pomohla ... *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Asi ten druhý protože,tam je více fotek..ale víš co mně se líbí všechny *4*
-
-
-
-
...
Ještě k tomu komentáři včera:
Mám se skvěle a ty?..
To víš moc tu nikdo nebyl a tak jsem šla s mojim klukem ven ale byla tu hrozná nuda bez tebe jako vždy a co ty?
... No já se měla tenhle týden dcl dobře jako fakt byl bombastickej *15* *15* Ale chyběla si mi ty a můj počítač bez kterýho sem tu nemohla být ... a Elis ... jakoo ... *9* Ale vždycky to přes ten týden nějak přežiju,... *3* *9* -
-
Re: ...
Jasné *14* *4*
-
-
áá
Míšulko,
my se jdeme na jest k babičce a dědovi jsme pozvaní dlouho jsem tam nebyla *14* -
-
Kajuško,
promiň, táta mě včera vypl net, v půl 10 a já musela jít vrátit kompa ... Proto sem už poté neodepisovala ... *9* -
-
Re: Re: áá
Aha tak to nevadí.. *9* *14* -
-
Re: Re: Re: áá
Dobře .... *3*
-
-
-
-
xD
No a jak se jinak máš?? Jakej byl týden beze mě?? *7* *14* -
-
Re: xD
Mám se skvěle a ty?.. *14*
To víš moc tu nikdo nebyl a tak jsem šla s mojim klukem ven ale byla tu hrozná nuda bez tebe jako vždy a co ty? *14*
-
-
xDD
Kajuško ... jako bacha ... neprotrhla sis doufám strop jak si ve vzkazu jásala ... *15* *15* *15* *15* Takový jupíííí by mohlo skončit ve vesmíru *15* *15* *15* -
-
Re: xDD
Jo přesně tam jsem byla.. *15* *15* ..a víš co potkala jsem tam marťany a řekli mně ahoj a já nazdar vole *15* -
-
Re: Re: xDD
Ahááá ... *15* *15* *15* No dobře ty .... *15* *15* *15* To mi se dneska o fyzice koukaly na Vesmír a tam na Měsíc a tam byly astronauti a skákaly po měsíci a já takej výtlem až sem si tam představila nás dvě *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDD
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Ahojííík <3
New fotky, no tak to du hnedka mrknout ... už přímo letím a všechny stromy beru sebou, jak já se těším až je uvidím ... *15* *15* Jinak ahojík ... moooc se mi po Vás stýskaloo ... *14* *9* -
-
Re: Ahojííík <3
Jééé ahojík moja *14* *14* *14* ..
Bože dnes jsem na tebe myslela celý den a mně též se po tobě stýskalo *14* -
-
Re: Re: Ahojííík <3
Hééy tak to sem dvě ... jak sem se o bižuli nudila tam se si na ruku furt psala VPA a pak Kajuška a Maxička are BFF nebo Eliiiis ... nebo zase KajushinQa xDD A taááák bys koukala jak mám počmáranou ruku *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojííík <3
To já taky předevčírem *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojííík <3
Hezky *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojííík <3
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
áá
OMG NEW FOTKY KONEČNĚ TO CHTĚLO!!
http://ashleytisdale.org /photos/thumbnails.php?album=1568 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Jaj konečně twe *14* *1* *14*
-