-
ona je krasna
je uzasna velmi krasna holka chcem ju *14* *14* *14* -
-
Re: ona je krasna
Tak to jo *14* *14* *4*
-
-
I Love AshleynQa
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I Love AshleynQa
*14* *14* *14*
-
-
:-*
Tak Kajuško, já už půjdu spinkat, takže dobrou noc, miluji Tě moc moc moc ... jsi jedna z mých úplně nejlepších kámošek na světě ... nikdy tě nechci ztratit ... znamenáš pro mě šíleně mooc ... I love You so so so much ... Bye-Bye ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
A zítra, co to melu dneska už se uvidíme ... za několik hodin ... tak ahoooj ... I LOVE YOU ... *14* *14* *14* -
-
Re: :-*
Ty jsi jedna taky z mých nejlepších kamarádek *14* Miluji tě mocká zlatko a těším se na ráno dobrou zlatíí *14* *14* -
-
Re: Re: :-*
No já sem dojdu nejdřív odpoledne... zase až si něco odpracuju ... tak pááá *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :-*
Ok dobře....paaa... *14* .. *14* .. *14* . *14*
-
-
-
-
Beautiful Photo <3
Máš překrásnou fotešku *14* A mě se víc líbí když má Nessie dlouhé vlasy ale tyhle kratší jí též sluší *14* -
-
Re: Beautiful Photo <3
Ano to je s dnešní akce *14* *14*
A mně se zase líbí víc s kratšíma už jsem si totiž zvykla hihi *14* *1* -
-
Re: Re: Beautiful Photo <3
JO MOOC JÍ TO SLUŠÍ, ALE TY DELŠÍ SOU PRO MĚ PROSTĚ LEPŠÍ ALE ZMĚNA JE ŽIVOT A TAKLE JÍ TO TAKY ŠÍLENĚ SLUŠÍ ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Beautiful Photo <3
Ano ano *14*
-
-
-
-
Tak...
Tak sem zase přidala nějaké fotky ... asi 8 ... *14* *14* *14* -
-
Re: Tak...
Jůů to je suprový *14* *14* -
-
Re: Re: Tak...
Snad se přidají *14* -
-
Re: Re: Re: Tak...
*14* *14*
-
-
-
-
ehm...
Kajuško jak to mám udělat s tím toplistem ... popiš mi postup ... už sem si ho dokázala dát na stránku ale nevím jak udělat aby načítal ... *7* -
-
Re: ehm...
Ukaž mně ten blog kam sis to chtěla dát *4* -
-
Re: Re: ehm...
http://avril-lavigne-org.blog.cz/
Nevím co tam dělám pokaždé za chybu -
-
Re: Re: Re: ehm...
Ehm tady to máš:http://toplist.cz/edit/?a=e vyplň to
1.blog adresa
2.název třeba:Blog o Avril
3.hudba dáš
4.heslo zvol
5.e-mail
dáš zaregistrovat a tam máš ID najedeš na blog a dáš nastavení dole ostatní a statistika Toplist a tam vložíš ten ID kod a vybereš si v menu záhlaví td *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm...
Jééé děkuji mooc tak teď už vím kde jsem dělala chybu a už tě s tím konečně nebudu otravovat už to zmáknu sama ... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm...
Dobře v poho *4* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: ehm...
Samo že uložit dole *15*
-
-
-
-
-
Kobra 11
Taky se tak těšíš na nové díly??? *14* -
-
Re: Kobra 11
Ano se zas budu dívat *4* *4* *4*
-
-
...
Kajuško, tohle bylo nejlepší ... jak si psala žes potkala svýho bývalýho s jinou a že si na tu Káču vyjela *15* *15* já chcípala ... jak si jít ti natřela ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
*15* *15* Jo ty vado ja na to i zapomněla mazec *15* -
-
Re: Re: ...
No já u teho umírala ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
*15* *15*
-
-
-
-
...
Pááni ... Tomík Beck (Beník z Kobry11) bude mít new CD ... yeahhh ... *14* už za měsíc bože já se ták těším jeho první CD *14* -
-
Re: ...
Pání on krásně zpívá *14* -
-
Re: Re: ...
Jo ... bože to bude úžasný teďka budu mít 2 new CD ... Beníkovo pardon Tomíkovo a Avrilky ... bože to je úžasný a už se můžu těšit jneom na Vashleynky a Evánkovo ... *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Yeah.. *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Já chci Ashley a Nessy news CDs ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
To já taky!' *14*
-
-
-
-
-
-
Ehmm..
Kajuško, nemusíš odpovídat ... ale mám takovou divnou otázku *15* *15*
Ale nikdy sem to nezažila ...
jaký je líbání??? *14* -
-
Re: Ehmm..
Užasný ten pocit *4* kdy zavřeš oči tak si představuješ že někde letíš nebo tak něco.Krásný *1* *3* -
-
Re: Re: Ehmm..
Páááni ... chtěla bych kluka ... sakra ... a u nás je spousta hezkých ... jneže sou to děsný kokoti ... *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmm..
Cože??To jako fakt? *15* *15*
TO jsme stejně na tom!U nás taky nejsou ani hezcí jenom Tomášek ale tož jenom kamarád nemá a neměl o mně nikdy zájem ale já jo! *15*
Ale kdyby si viděla u Kláruš ve třídě=
BORCI! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmm..
Yeahhh ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmm..
*15* *15*
-
-
-
-