-
Promiň ...
Promiň, já si jenom šla udělat kafe, dneska sem ho ještě neměla ... abych vydržela dneska dlouho *15* *15* *15* Protože naši jedou pryč, takže tu budu tak do 2 ráno ... super neee ... yeahhh ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Promiň ...
Já taky budu tu dlouho mamka jde na maškarák *15* *15* -
-
Re: Re: Promiň ...
Jo oni dou taky na ples,... no tak to je super *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Promiň ...
*15* *15*
-
-
-
-
Hmmm...
Kajuško, si dcl přesná *15* *15* Ale zbývaj ti ještě 3 minuty ... psala si že se objevíš ve 4 ... *15* *15* *15* -
-
Re: Hmmm...
Sorry ale já našla Sucker Punch hru *15*
Už tu jsem *15* *4*
-
-
Ahojky
ashley tisdale je moje nejoblibenejsi zpevacka mam ji mooc rada a libi se mi jeji pisnicky *4* -
-
Re: Ahojky
Ahojky *14*
No to je dobře,... Ashleynka je i moje nejoblíbenější hvězda s Avril Lavigne ... *14* *14* a Nessie Hudgens ... A jak se jmenuješ??? *14* Asi Káťa že? *14* Já jsem Míša *4* -
-
Re: Re: Ahojky
jj sem asi Káťa no *4* -
Re: Re: Ahojky
Ahoj tak vítej já jsem Kája a moje je až ale po Vanessce *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
vanessa je taky dobra zpevacka *3*
-
-
-
-
I'm Happy...
Zlatíčka moooje, já jsem táák neuvěřitelně šťastná, ráno sem vstala v 8 a šla makat, protože ani nevím, prostě sem se sebrala a řekla taťkovi, že du vozit a skládat dřevo a uklidit kotelnu a potom sme šli ještě všichni uklidit na ves štěrk ... a jako sem sice mrtvá ale mám za to odměnu ... Svůj počítač na celý celičký den ... juchůůů ... -
-
Re: I'm Happy...
Ahojík jéé to je báječný *14* *14* -
-
Re: Re: I'm Happy...
ANooo *14* -
-
Re: Re: Re: I'm Happy...
jj *14*
-
-
-
-
..!
Hm..beztak Petr(Brácha Klárušky jí vyhodil prtože se tu příhlasil dostane vynadano *15* -
-
Re: ..!
Nn on byl na svojem já byla v obchodě *3*
-
-
twe
http://www.youtube.com/watch?v=a0bk poF7-o0 no jako že podívej teplá žižala
*15* *15* -
-
Re: twe
Tve já umírám ... to je kravina ... hlavně chcípu z toho vytlemenýho kameramana ... *15* *15* *15* Ale tohle je ještě lepší ... umírám ...
http://www.youtube.com/watch?v=_JThd5QMw_Y -
-
Re: Re: twe
Mno *15* -
-
Re: Re: Re: twe
Kajuško, jád jdu ... večer snad ještě dorazím ... *14* Pááá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: twe
Aha tak to je škoda paa *14*
-
-
-
-
-
Kde zase jste???
Tve dcery moje, domácí vězení dostanete, se mi vždycky někam vypaříte jak pára nad dobrou ranní kávou a já si tu pak jak debil píšu sama se sebou o Bieberovi, no to je vážně super ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Kde zase jste???
Já jsem tu srry *15* *15* -
-
Re: Re: Kde zase jste???
No konečně já už se tu tak nudila že sem si pustila songy Alesise ... tve brrr ... -
-
Re: Re: Re: Kde zase jste???
Promiň mamka se šla podívat na e-mail něco ze cvičení jí psali *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Kde zase jste???
Acha... *14* *15*
Táákže nějak takle:
Dobrý den, dneska podle horoskopu by jste měla posilovat nohy ... běžte si zaběhat na hooodně hoodně dlouho pryč ... *15* *15* *15* *15*
Bože mě už hrabe... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kde zase jste???
Tak jdeme spolu *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Aik xD
Hele jako Aika totálně miluju, je 100% lepší než Bieber, je úžasnej a ty svině ho vyhodily ze Super Star ... ááágrr ... ten to mohl vyhrát ... *15* *15* *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=d_BEFPSHmos
Klaruš to mi připomělao, dej mi dej mi dej mi číslo od tvýho founu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Aik xD
lollllllllllllll *15* *15*
-
-
Umírám xD
Tve z toho Biebera umírám smíchy ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Umírám xD
Nejlepší když sem měla 13 přišel ke mě strejda ... xD Nebo když jsem měl 13 měl jsem holku a ta mi svou prdelí rozbila tříkolku ... *15* *15* Prej Biebere na to se nedá koukat ... *15* *15* *15* Neboo hey on je fakt gey co to tu smrdí ... *15* *15* já mám dost *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Umírám xD
Já taky *15* *15*
-
-
-
áá
*15* *15* já mám z vás dost *15* -
-
Re: áá
hh *15*
-