-
vtipýý
Student sklada zkousky. Profesor se pta: "Co nejvic zpusobuje poceni u cloveka?"
"Vase otazky" - odpovida student *15* -
-
Re: vtipýý
*15* *15*
-
-
vtipýý
Nováku, na vaší lavici je 7 much. Když zabijete jednu, kolik jich tam zbude?
Jedna, ta mrtvá. Ostatni uletí. *1* *1* -
-
*15*
-
-
vtipýý
Tati, přeložili mě do zvláštní školy. Výborně synku, když na to máš, tak studuj. *15* *15* -
-
*15* *15*
-
-
j
Žena vyčítá mužovi: "Mohl by jsi pro mě něco udělat, abych nemusela stále chodit domů přes ten les? Večer tam býva tma, co když mě tam někdo znásilní?" - "Neboj, taková tma nikdy nebude!" *1* -
-
Re: j
cool *1* *1*
-
-
hh
Manžel se vrací z večírku ve dvě po půlnoci, ale v předsíni se zapotácí a rozsedne placatici s rumem. Pořeže si zadek. Pak si ho v koupelně ošetří a vplíží se do postele. Ráno mu žena říká. Že jsi přišel ve dvě ráno, to vím. Že jsi rozbil láhev s rumem vím taky. Ale vysvětli mi, proč jsi v koupelně polepil zrcadlo náplastí. *15* *15* -
-
Re: hh
hehe *15* *15*
-
-
zas
Manželka se ptá svého muže: "Franto, řekni mi, proč chodíš každej den do hospody a pořád tam kupuješ ten rum?"
"Je to ideální investice, Vlastičko! Kde jinde se ti za vloženou dvacku vrátí 40 procent!?" *15* *15* -
-
Re: zas
*15* *15*
-
-
hi
Ahojky Ashleynka si zašla do tělocvičny áááá nádherná bylaaaaaaa *14* *14* *14* -
-
Re: hi
Čauky jéééé ona byla tak užasnáááá omg jé
*14* *14* -
-
Re: Re: hi
jj *14*
-
-
-
JOO
JOO A nejlepší je Nickoušek *14* -
-
Re: JOO
Tak přesně *14* *14* -
-
Re: Re: JOO
Musím páááá *9* -
-
Re: Re: Re: JOO
Ach jo budeš mně moc chybět a dnes ti fakt písnu sms *14* budu mít možná tenhle tejden kredit ale to se uvidí *4* tak se měj zlatíčko paa *14* *14*
-
-
-
-
hehe
Tobě se to taky seklo mně taky tak se to poslalo 2x *1* -
-
Re: hehe
Joooo *15* A zrovna v tom samým konemtu ... my sme telepatická dvojčata *15* *15* Bacha mám signály jako Zack ... mooc ti chybím a musím za tebou přijet *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: hehe
*15* *15* *15*
-
-
-
<3
Tak co jak proběhl tenhle týden a o oc sem přišla?? *14* *7*
Je něco neww???
Jdu mrknout na blog ... *14* -
-
Re: <3
Novýho no ani nic *1* *4* a u tebe??
A mrkni teď přidávám *1* *14* *14* -
-
Re: Re: <3
Jéééééééé new SONG ... prej je to ten samý jako ten co zpívala Kesha... *7* Ale to je fuk ... určo bude hezkej v sobotu si ho pustím *14* -
-
Re: Re: Re: <3
Ano nazpívala ho Kesha ale když v Hellcats ho zpívá Ashley je to ještě lepšíí *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: <3
Já si mylsím, že od Ashleynky musí být hezčí ... Kesha není špatná ale nemusím jí -
-
Re: Re: Re: Re: Re: <3
jj *15* *4* -
Neni to první ani poslední *15* *14* -
Přesně *14* máme stejnej názor *14*
-
-
-
-
-