-
...
Až dojdete tak mi dejte vědět *3* *14* -
-
Re: ...
Já sem tady musela jsem pustit bratra *9* *3* -
-
Re: Re: ...
Jo v pohodě ... *3*
Jinak promiň, já se byla koupat ... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Dobře..nevadí.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Jooo *14*
-
-
-
-
-
...
Holky, zaujímavá věc ...
Já úplně totálně miluju písničky od Simple Plan a když jednou Avril přespívala jejich song, tak no, prostě nelíbila se mi tak jako od nich a nevím rpoč, zpívala jí víc než dobře, noo ale když cokoliv přespívá Ashleynka ... jako Last Christmas nebo Heaven Place on ... tak prostě ty její verze se mi vždy líbí úplně nejvíc ... *14* *14* *14*
Je to divný a hoodně zajímavý ... *15*
protože třeba LCH... nazpívala to Cascada, Taylor, Hilary Ashleynka a pak original ten chlapík, nooo a ze všech na světě se mi prostě ta od Ashley líbí nejvíce... *14* -
-
Yeah *14* *14* -
-
Re: Re: ...
Zajímavý coo ... *14*
Ashley to umí rpostě tak nějak zefektovat, že je to rpostě její originálka ... *15* *15*
Prostě jako to Last Christmas, Ash tam ze začátku dala takou hudbu, že to znělo jako když začíná zima krásné Vánoce a padají vločky, prostě nádhernééé *14* -
-
Re: Re: Re: ...
j *14*
-
-
-
-
...
Jak mám ten new mobil, tak sem si dala na plochu náš čas a čas v LA a čas v N.Y.C. ... a tve to je hustý ... *15* *15* Oni to mají v LA o 9 hodin *14* Já myslela že o 8 -
-
Já to taky mám..a každej den se dívám *14*
-
-
NC
Ty nové Candids, Nessynky, jsou hustéé ... *15* *15* -
-
Re: NC
To anooo *14*
-
-
Ahoooooj ... :)
Ahojky *14* -
-
Re: Ahoooooj ... :)
Čauky *14*
-
-
Kačenka <3
Kačenka, chce abych šla se s ní koukat, že prý se koukneme na něco hezkého, tak já už půjdu ... Zítra přijedu ze školy o5 až v 5 ... *9* *9*
Tak ... snad se sem dostavím ... *14*
Na čtvrtek se moc neučím... takže snad OK. *14* -
-
Re: Kačenka <3
Dobře..chápu..tak měj se a dobrou noc *14*
-
-
ježiši
To už je tolik...no nic mizím dobrou noc..Miluji vás paaa *14* -
-
Re: ježiši
Jo já už též musím ... páá ... I Love You ... *14* I Love You Kajuško *14* I Love You Vashlenko *14* -
-
Re: Re: ježiši
Ok..I love you too..bye..good night *14*
-
-
Re: ježiši
Aha..no nic dobrou noc *14*
Já předávám Pc až v 10 takže v poho *14*
-
-
GRR :-//
To snad nejni pravda ... tuhle fotku semka chci dát už asi 2 týdny a furt nic ... *9* *9* *9*
http://www.fanpop.com/spots/ashley-tisdale/images/18127293/title/ashley-photo -
-
Re: GRR :-//
*9* já tu přidávala tolik fotek a furt nic *9* -
-
Re: Re: GRR :-//
Vždy když jsou new candids, tak přidám všechny a jen málokdy se alespon jedna ukáže ... *9* -
-
Re: Re: Re: GRR :-//
jj *9*
-
-
-
-
Bojím see... :(
Bojím se, zítra píšeme z matiky, a jestli to podělám, tak dostanu na výzo asi 4, a tím pádem, tu nebudu ... táta mě veme kompa ... *9*
Já nevím co mě z matiky vychází ale bojím se že horší 3 ... *9* *9*
Já tu matiku se snažím v té škole chápat a dneska sem se jí skoušela chápat 3 hodiny doma... já to prostě nedokážu ... *9* *9* -
-
Re: Bojím see... :(
Jsme stejně taky Matiku nechápu mám to už v rodině..takže nevím taky co mně bude vycházet *9* -
-
Re: Re: Bojím see... :(
*9*
Matika je v háji, my bereme sinus, cosinus atd. *9* -
-
Re: Re: Re: Bojím see... :(
omg..tohle mně taky nešlo *9*
-
-
Re: Re: Bojím see... :(
Taky mně matiky nejde až zas tak jako šprt ale mno ujde to *14* -
-
Re: Re: Re: Bojím see... :(
Matika je děsná ... doufám že jako dětská lékařka jí na škole mít nebudu, proto už jsems e holky rozhodla pro lékařku *14*
-
-
-
-
omg=(
Jaj...bože...celou tu dobu jsem brečela mám v košu aspoň 50kapesníků já jsem blbá.. *9* jsem jsem jsemmm...chci se omluvit ale vím že mně to tu nikdo neuvěří ale prostě *9* *9* *9* -
-
Re: omg=(
Já téř brečela *9*
Též mám v koše milione kapesníků ..
furt a kvůli vám... *9* *9*
Myslela jsem, že mě nesnášíš... *9*
Jinak ti odpouštím, jestli se mě omlouváš vážně *14* *4* -
-
Re: Re: omg=(
Už to nikdy neudělám..
Víš já jsem strašná žárlivka..
Mně nikdo nepochopí..
Já tebe a Klárush hrozně moc miluji..nevím co bych bezvás dělala..nevím nevím.. *9* *14* -
-
Re: Re: Re: omg=(
OK. *14* Vše OK? *14*
A promiň, už to neudělám ... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: omg=(
Dobře platí.. *14*
-
-
-
-