-
Eš...nej.:-*
Ashley je upaa nej..Mám ji moc láda..Nezaslouží si 4.místo..ani náhodou..s tím nesouhlasímm.. -
-
Re: Eš...nej.:-*
jo to mas pravdu 4.misto si nezaslouzi ani nahodou..tak se holky snazte at Ash vytáhnem na prvni misto..:) *3*
-
-
piste
piste na diskuzich aby byla ash na tretim miste PISTE PISTE!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
tesim
tesim se na jeji nove album urcite je uzasné jsem nejvetsi faninka ashley je nej nnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeejjjj jjjj *14* *14* *1* *1* *3* -
ashley je lepší než vanessa
Ashley je lepší než vanessa, má víc filmů a je hezčí a má lepší písničky vanessa je pi*** prostě na ashley nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* -
Ešlii...nej..forever!
Ježííši tak když nemáš Ashley ráda tak sem nelez a neurážej ji..Já taky nemám Vanessu v lásce a neurážím ji u ní na diskuzy..asi taky teda začnu..jak chcete.. -
-
Re: Ešlii...nej..forever!
tak neurazis jo??..hmm dobry vtip.. -
Re: Ešlii...nej..forever!
máš pravdu
-
-
Vanessa
ASHLEY je pica hnusna vanessa je lepsiiii!!!!blondata chciplina hnusna fuuuj hnedovlasa posrana *8* *8* *16* *16* -
Leníí
hele podle čeho se určuje ten žebříček hodnocení? podle toho jak má hodnocený fotky?nebo jak?jak pořád říkáte že ashley je až na třetím místě tak právě nevim o čem vbc mluvíte*13* -
Verůů
Mě se víc líbí v blonďatých vlasech..Je v nich prostě podle mě hezčí, ale hnědý ji vytvořej pěkný křivky..Ale blond vítězí sama jsme blondie:p*14* -
Ahojky
Co si myslíte sluší Ashley víc blonďaté vlasy nebo hnědé?
Podle mě jí víc sluší hnědé je v nich taková přirozenější.
Napište sem svůj názor *4* -
-
Re: Ahojky
ME SE SPIS LIBI BLONDATE TI JI SLUSI NEJVIC
-
-
Ona je ta NEJ
Ashley je nejlepší herečka a zpěvačka jakou známa kterou taky moc obdivuju.A ten kdo o ní tady píše že je to kráva atd..tak jenom závidí a nedokáže se vyrovnat s tím že ten dotyčnej nikdy tak slavnej ani hezkej nebude.no co myslite neni to pravda?Takze az se nakej trapacek rozhodne sem zase psat nejaky trapny komentare tak at se radsi pred tim podiva do zrcadla a drzi hubu!! -
-
Re: Ona je ta NEJ
taky se zastavam ashley at ji tu nikdo nenadava ale jak vis jak ten dotycnej vipada *1*
-