Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashley

Je supéér moje séégra se na nu strašnee moc podobáá..upa *4* *4* *4*
    • Re: ashley

Já se prý na ni podobám taky a řeklo mi to už hodně lidí. Ashley má úplně úžasný vlasy!
  • ivanka0008

nejnej

Ash je prostě nej jak celebrita tak v HSM(sharpey) *14* *14*
  • sirbogdan

ash

nasel sem par nahych fotek ashley tisdale
  • Skvela!!!

Ashley je fakt skvela zpevacka!! Mrknete sem a muzete ji taky pridat ze ji mate radi!! http://www.prostemulluju.cz/
  • Ashley

Já si myslím že by se k Zacovi víc hodila Ashley , ale nwm !!! obě jsou mooc hezké škoda , že jsem je neviděla nevíte náhodo kam se posílá a co mám poslat pro autogram prosím někdo mi napište na email kacka.bo@seznam.cz děkuji ahoj !!! *1*
  • sirbogdan

Ashley

jo no ale jesti je v usa jabych ji tak rad zbalil mm ale to asi nepujde *14* *14*
  • andrejasek

=)

Ona je krásná, hezky zpívá....Pro mýho bejvalýho dokonalá... skoro mi vyčítal, že nejsem jako ona... *1* *1*
  • caz

www.hsmvz.blog.cz

Ashley je nej nej nej nesladší nejlepší nejlíp zpívá a vypadá nejlíp ...Koukně te na blog kde je o Ashley Tisdale Uplně vše

www.hsmvz.blog.cz

*4* *4*
  • sirbogdan

haha

nahodou sem ji psal na jeden dloho hledany email a ona 1 odepsala ale cekam as odepise po 2
  • anulka123

Anulka123

Tady ta diskuze je uplněě lol...Někdo píše že Ashley je jeho setřenice..Potěě všechno sou to kecy...Když máte rádi Ash tak se aspoň nechlupte tím co nejste...Třeba já bych taky chtlě být její setřenice ale to je plostěě lol:Dnee potěěě Ashley je vážně super herečka a zpěvačka...A kdo ji rád nemá tak ať sem o ní nic nepíše....Každý má jiný názor na každou celebritu...Ale nemusí je urážet...Může si to myslet...Ti co to píšot tak sou závistivíí...Jinak Ashley jee nejj ne světě:-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit