-
narozky
Už brzy má ash narozkýýý :) -
-
Re: narozky
jj zítraa *4* *14* *14* -
-
Re: Re: narozky
Ááááááááááááááááá -
-
Re: Re: Re: narozky
*4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: narozky
co to bylo to ááá *14* *14* *14* to se ti povedlo :D asi se už nemůžeš dočkat :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: narozky
*1* *3*
-
-
-
-
-
-
ćauky
Čauky, sem tu jenom na hodinku, pak jedi k doktorovi a ve 12 budu doma akorát na oběd, takže tak v 1 se tu zase zjevim ... *14* Ste tu někdo, Kajuš? *7* nebo Zuzy? *7* *14* -
-
Re: ćauky
Ahojík ano jsem tu *4* *14*
-
-
Black Eyed Peas
Srry vím že to semka nepatří, ale jakou písničku máš Kajuš nejradši od BEP? *7* *14* Já tu jak byla teďka v Kobře ... Let's Get Re-stared *14* *14* *14* -
-
Re: Black Eyed Peas
Plomiň brácha vypl celej net tak jsem se sem nedostala srry *9* *4* já je už neposlouchám srry *4* *14* moje nejlepší skupina je TH a AFH *14* -
-
Re: Re: Black Eyed Peas
Cože? Ty posloucháš ty zasraný tokiáče? *7* Jako s prominutím, ale já je nenávidím *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Black Eyed Peas
Acha..jen jednu písničku Automatic nic víf jinač je taky nenávidím ale já dělám že to zpívá někdo jinej. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Black Eyed Peas
Přidala jsem tapetku tady k Ashleynce *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Black Eyed Peas
Nn v pohodě já jsem to řekla popravdě že jen jednu písničku jinak je taky nenávidím. *1* *3* -
za 1) Mě je to jedno poslouchej si koho chceš *14* To je tvoje věc *14* Já ti nebráním, ale prostě můj názor je že sou to úchyláci *1*
a za 2) ta tapetka je božííí... už jí mám od včerejška na ploše *14* *14* *14* -
No nic pádím jdu se koukat na Tv zítra tu k večeru zase budu papiQ *4* *14*
I love Vashleynkaaaaaaa *14* *14*
-
-
-
-
-
-
...
Míši bude kecat *7* *14* -
-
Re: ...
Srry budeme=) -
-
Re: Re: ...
Jasně. *1* Promiň. Byla sem se vykoupat. *1*
-
-
-
Grrrrrrrrrrrrr. :-/
Hey, ale teďka mě FB totálně naštval,... on se sápe i semka na osobky ... děte na fotky a podnimi je FB koment !!! *8* *8* *8* -
-
Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
do hajzlu s ním *8* *8* -
-
Re: Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
ach jo..to už není snad možný.. *16* mně už to totalně ser* *9* -
-
Re: Re: Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
Tvl ... lidičky ... IGNORACE ... !!! *14* Jakooo začaly nám prázdniny a já se rozhodně nehodlám srát s FB a kazit si jím náladu ... prostě ... Vashley ... tj jediný co mě bude zajímat a Avrilka a Kobra 11 a na nějakej vypatlanej FB ... víte co ... *1* *8*
Jinak bych se mušela zase naštvat a to nechci !!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Grrrrrrrrrrrrr. :-/
Jj přesně...tak jo.. *4* *14*
-
-
-
-
-
=))
Jsem se včera dívala na sladký život Zaka a Codyho a zrovna na ten díl, kde hrála i Van.. *4* *14* Dobrý díl.. *1* -
-
Re: =))
Jakooo z toho dílu nemůžu *1* *1* *1* Jak Van, ha ha ha já děsím London Tippton ... *1* *1* *1* Nebo London, super mám kámošky ve vězení ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: =))
Přesně tak.. *1* *1*
-
-
-
Poslední paparazzi ...
Hey tady je poslední paparazzi kdy de na natáčení Sharpay a kdopak jí to de v zádech? *7* *9*
http://photos.oh-tizzy.org/displayimage.php?album=888&pos=0 -
-
Re: Poslední paparazzi ...
Její máma..bože ta je tak otravná..chudinka Ashleynka *9* -
-
Re: Re: Poslední paparazzi ...
Opravdu..Nechápu tu její mámu.. *9* Opravdu Ashleynku lituju.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Poslední paparazzi ...
Sme 4 *9* -
Re: Re: Re: Poslední paparazzi ...
*9* *9*
-
-
-
-
Nechcete někdo ke mě na prázky přijet? xDDDD
Plosííííííííííííííí -
-
Re: Nechcete někdo ke mě na prázky přijet? xDDDD
Jejky já nwm *1* *3* -
-
Re: Re: Nechcete někdo ke mě na prázky přijet? xDDDD
A pojedeš, na výlet za mnou a basta !!! *1* -
-
Re: Re: Re: Nechcete někdo ke mě na prázky přijet? xDDDD
tak jo *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nechcete někdo ke mě na prázky přijet? xDDDD
Supéééér. *1* Du ti sehnat soukromej tryskáč. Ale budu muset asi znova za Obamou, ale je to v poho on už si mě jistě pamatuje, chodím k němu pro tryskáče měsíc co měsíc *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nechcete někdo ke mě na prázky přijet? xDDDD
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
Bravo !!!
Hey lidi, kdo četl to Bravo s Ashleynkou? *7* Věříte tomu s tou Lisou Tisdale? *7* Jako jestli je vážně taková, tak být Ashley tak už jí něco řeknu, tahle opičí láska, je fakt na nic !!! *9* Chudák Ashleynka ... když není ani se Scottem osamotě... *9* Ale já tomu věřím, koukněte se na ty paparazzi, ona Ashleynce vážně leze všude za zadkem, proto se možná taky na těch s matkou mračí *9* *9* *9* Chudinkaaa... *9* -
-
Re: Bravo !!!
Bravo si vymýšlí..to je lež!!Proto si bravo už nekupuji *9* -
-
Re: Re: Bravo !!!
Já wím, že si hoooodně vymýšlí, ale Ashley má na těch fotech fakt pořád nějakou špatnou náůadu a její máma jí vysí neustále za zadkem !!! *7* -
-
Re: Re: Re: Bravo !!!
Jj to máš prawdu..ona dělá jak kdyby Ashleynce bylo 5 žhe *9* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo !!!
Jakooo, já si říkala, že je to kravina, ale pak sem se nudila a brouzdala foteškama co mám v komplu, a jukni na starý paparazzi když ještě chodila s Jaredem atd. a všude sebou má mámu ... a teďka je to ještě horšííí. A taky tam píšou že si se svojí nejlepší kámoškou Vanessou nemůže dojít ani v klidu na nákup a nebo s Miley a dali tam total straou fotku s Mileynou, takže ty asi ještě newí že už se s Miley nebaví *1* *1* *1* Ale jinak dck mě to štve ... že má Ash takový trápení, jukni na poslední paparazzi kde je sama s Jennifer, a jak de jako tělo bze duše vedle Jenn chudinka, třeba mají sesterskou poradu ... *9* *7* Mno asi zase melu kraviny, ale příde mi že se díky Ashleynce chce jenom proslavit, proto se k ní neustále cpe ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo !!!
Ahojky..Markétko *14* *4* přesně *9* *3* -
Ahoj Markétko, jonooo *9* Doufám teda že to pravda není, ale podle těch fotek na tom možná i něco málo bude ... ale BRAVO to zase jenom nemožně rozpitvalo ... *9* DOUFÁM V TO... -
jo četla jsem ho, docela nářez -
Přesně..ach jo *9* *9*
-
-
-
-
-
-
narozeninky
Ahojky holky já možno přijdu na Ashleynčiny narozky ale naše třídní učitelka pořádá závěrečnou ppárty u bazénu takže nwmm -
-
Re: narozeninky
Hmmmm... *9* Mě je to jedno přiď si nebo nechoď, mě stačí když tu bude Markétka a Markétka a Kajuška a Zuzinka ... a ostatní ať se na Ashleynku klidně vykašlou, když jí nemají rádi *9*
Nic proti tobě ... ale snaž se aspoň na chvilku přijít, i ty Kajuš !!! *14* -
-
Re: Re: narozeninky
Šak já tu budu ráno a pak možná až v Sobotu nebo v Nedělu.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: narozeninky
Budeš muset !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: narozeninky
Ahojky holky.. *4* *14*
Já určitě příjdu.. *4* I když ráno jedu k doktorce, ale pak za vámi hned příjdu.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: narozeninky
Jj sluší Vany moc *4* *14* -
Děkuju Kajushko.. *4* *14* Jinak Vanessce to moc sluší, jak šla na tu jogu.. *14*
Mišulko, pokud chceš tu fotku, tak ji mám na Fb v albu Vashleynka =)) *14* -
ta foteška je fakt překrásná *4* *14* -
Juu..Děkuju.. *4* *14*
ALe já jsem ji musela upravit, protože ono to bylo u článku z časopisu, tak jsem si odřízla ten text a zbyla mi z toho jen ta fotečka.. *4* A nevim, kde jsem to už našla.. *9* ALe jestli chceš, tak ti to dám na Fb a můžeš si ji uložit.. *3* -
Ahojík Zuzanko super *4* *14* -
Supééér. *14* A mimochodem, dokonalá a úžasná foteška, kde jí sehnala? *7* *14*
-
-
-
-
-