-
holky
ahojky, je tu někdo???:) -
-
Re: holky
ahoj já tu dneska už nebudu deme spát k máminý kámošce a ta má 10 třítýdenních štěnat labardora tak pp.
-
-
Děcka,...???
Dobrý večírek? *1*
Tak co jak je? *1*
Ta párty dneska teda byla jako,...divná se musíme příště líp domluvit, tohleto bylo tak nějak na poslední chvíli mno,... *9* *15* !!!
Ale jsem moc ráda, že se to tu takle ujasnilo *14*
A bude to supééér *14*
*14* *14* *14* I Love *14* *14* *14* AshNessu=Vashley *14* *14* *14* Strašně moc moc moc moc moc moc moc,... *14* *14* *14* -
*
Já už jdu, možná tu ještě budu večer, mějte se pěkně a pozdravujte Ash :D Papa BG *14* *14* -
-
Re: *
ppp *4*
-
-
papa
holky nebo aspon nekdo v kolik se tu zítra sejdeme aspon jeden člověk. -
-
Re: papa
Já tu na 100% určitě zítra budu ale v kolik to nevím -
-
Re: Re: papa
jj doufám že se sejdeme. *4*
-
-
-
viděli
viděli ste tyto videjka ? http://www.youtube.com/watch?v=_mU7 GVCUF6w
http://www.youtube.com/watch?v=k_JfsOqDh2s&feature=related
jsou to boží fotky -
-
Re: viděli
jůůůůůůůů *14* *14* to druhý jsem viděla *14* -
-
Re: Re: viděli
mám všechny dvd s ash a van tak si s moji nej kamoškou nataly uděláme prázdniny u ní doma protože její rodiče jedou na hory bude nás hlídat její starší sestra bude to skvělý oni totiž milujou ashnessu tak budem klábosit zas do půlnoci *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: viděli
jj já s klárush budu klábosit už jsem se sní domluvila a říkala že dojde kolem 5 a půjde s námi na cvičení a pak bude umě spát *14*
-
-
-
-
Picture This,...
Hele lidičky,...newíte někdo jestli už je PT v češtině? Jí ten film eště neviděla u nás nejni nikde vůbec k dostání ani v půjčovně nic,...newíte o tom filmu něco? Napiště mi všecky infa díky moc,... *14* -
-
Re: Picture This,...
Já jsem si ten film stáhla z netu, je sice anglicky ale aspoň že něco, myslím, že jsme to našla na www.ulozto.cz A jinak o tom filmu zda vyšel nebo tak nevím, ale jako film je to SUPÉÉR:) -
-
Re: Re: Picture This,...
Achjóóóóóóóóóóóóóóó
-
-
Re: Picture This,...
nwm *9* *4*
-
-
Kajushe...
Kaji,...já přece Miley nepomlouvám, už sem ti 100x vysvětlila že ji už prostě nemám ráda mno.... *13* *4* -
sorry
sorry lidi du jukat Na MTV Na MY SUPER SWEET 16 pp -
kořeníčko...
Hele chce to tu nějak okořenit,...tu chcípám nudou *15* *15* *15* *15* -
-
Re: kořeníčko...
JOOOOOOOOOOO"!
!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: kořeníčko...
jasněěěěě *15* -
-
Re: Re: Re: kořeníčko...
mno super všichcni sem napište jo chce to okořenit, ale kořenit se to asi bude samo nen *15* *15* *15* *15* *15* něco vymyslete mě nic nenapadá *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: kořeníčko...
hm....... *15* *15* *15*
-
-
-
NAZDAREK PAŘMENI
tak co páárty slíbila sem ze dorazíím a sEm tu!!! *14* *14* *14* -
-
Re: NAZDAREK PAŘMENI
čau *4* -