Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

pp

My jdeme na oběd paaa *14* *14* Miluji tě měj se *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: pp

OK! *9* Tak papáá ... a dobrou chuť ... MILUJU TĚ ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Supeer...

Tak áno ... o prázdninách zruším blog ash-tisdale-org a i ostatní blogy a prostě začnu mít jen jeden a zaměření pořád jen na Ashleynku Nessynku a Avrilku ... prostě už jen ty 3 ... Doufám, že mi to vyjde a že bude super ... *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Supeer...

Určitě bude já to vím *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Supeer...

Děkuji za důvěru ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Supeer...

nz *14*
  • puspuspusinka

Konečně !!!!!!

Ashley má konečně 1900 fotek ... už jenom 100 a má 2 000 ... konečně se začaly přidávat ... ještě že je konečně začal taky někdo přidávat a oni se přidávají *15* *15* *15* Ty moje už se dávno nezobrazují ... *9* Aspoň jedna dobrá zpráva *14*
    • kajuska4

Re: Konečně !!!!!!

Přesně jsem tak moc ráda.. *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Konečně !!!!!!

Bych chtěla aby ten shoot nafotila Ash znova ale s Nessie protože je úplně totálně božeksej shoot ale kdyby byla s Nessie tak nemám ani slov jak by byl úžasnej ... *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Konečně !!!!!!

Přesně!Ten by byl nejlepší *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Konečně !!!!!!

Yeahh ... *15* Kajuško ... víš o tom, že mimo Vashril začínám mít jako vzor i Bellu Swan ... ne Kristen tu ráda nemám, ale Bellu Swanovou ... ze Stmívání ... *14* Mě se líbí, její povaha a to jaká je a že s ní mám jakoby dost společnýho ... *15* No jo sem asi praštěnáá ... ale pomátla jsem se do Twilight Sagy *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Konečně !!!!!!

Aha tak to já ne já jsem to ještě neviděla nějak mně to nezajímá *1* *1* *14*
  • puspuspusinka

Vzpomínání ...

No pojďme rači změnit téma, napadlo mě VZPOMÍNÁNÍ ... že bysme vzpomínaly, jak jsme se vlastně poznaly a jak naše BFF začalo ... pamatuješ si ještě vůlbec něco??? *14* *7*
    • kajuska4

Re: Vzpomínání ...

Ano pamatuji..to bylo užasné..ikdyž tu byly hádky samé u Nessky a u Ash ale nevadí,já tě furt měla ráda *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Vzpomínání ...

No nebýt mě, tak tu hádky jsou asi dodnes ... všichni jste mě považovaly za blázna když jsem se pokusila dát světy Ash a Nessie dohromady *15* Tak jsem se nejdřív začala bavit s oběma skupinama a řekla si že když přesvědčím takový ty hlavní (za ty jsem považovala tebe a Simcu2 ) že to snad i půjde nelíbilo se mi že jsou mezi vámi hádky a že se nemáte rádi i když jsou Vashley BFF ... no jenže potom ti někdo od Ash nakecal že to všechno jenom hraju a že Nessu nemám ráda a že tě chci jenom zneužít nebo jak to bylo ... a tys mi napsala něco hnusnýho a já tě hned poslala do pr a začala sem ti hnusně nadávat a takle sme si psaly asi týden a pak IGNORACE ještě že sem tý povahy že se prostě musím usmířit a nesnáším když sem s někým blbě skončila ... Tak sem ti to všechno vysvětlila ... a Najednou jsme začaly si být blízké a pak jsme byly BFF až do dnes ... a už plánujeme i společný prázdniny ... jsem tak šťastná že to tak dopadlo ... a už jsem i vzpoměla kdo nás rozeštval myslím že to byla Aakristina jak tě nenáviděla a přitom ste byly bývalé BFF a teď už se spolu zase bavíte ne? *3* Jsem ráda že to takle dopadlo ... A že jsem nakonec dala dohromady i ty dva světy a začaly jste mít všichni nebo spíš většina rádi obě dvě *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Vzpomínání ...

Přesně tak s Aakristinou se už tak nebavím,stejnak tu nechodí ale ty si má přednější kamarádka a bff *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Vzpomínání ...

Děkuji *14* Ale štvou mě ty ostatní ... Simca2 a pak ty další 3 který už si nepamatuju jména ... byly tady denně ... a od VELKÉHO SMÍŘENÍ se na to vykašlaly ... podle mě měly víc než Ashley rači ty hádky *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Vzpomínání ...

Ale víš mně to tak připadá stejně,na tuhle stránku se nechci nikdy vyprdnout a na Vashley a na tebe a na Klárušku taky nikdy!To bych byla ůplně blb*
              *9* *14* *14*
  • puspuspusinka

Omluva :-(((

Kajuško promiň ... jak tak koukám, tak to že nemám čas a že sem nestihla pro tebe ten layout tak sis našla kámošku která ti dělá lepší, a já se ti chci omluvit, že sem tě zklamala a nedokončila ten design pro tebe ... a teď už to stejně nemá cenu ... Ale prosím ... přijmi mojí omluvu ... ale vážně za to nemůžu ... pro mě je o víkendu nejdůležitější být chvíli s tebou a ne jen dělat dess ... a proto sem ho nestihla ... tak Promiň ... *9*
    • kajuska4

Re: Omluva :-(((

Míšulko moja zlatá. *14* *14* ...Mně to nevadí,to je v pohodě ona mně chce dělat ale,ráda bych viděla ten co si mně dělala ty:-*♥ já se ti taky omlouvám,mně se moc líbí ten tvůj lay *14* *14*
      ANI NEVÍŠ JAK MOC! *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Omluva :-(((

To teda nevím ... já neumím dělat hezké layouty *9* S tím tvým sem se snažila fakt moc, ale stejně to vypadá divně ... *9* Ale to už neřeš ... já se teďka o víkendech učím sem tam různé nové věci a nové efekty a novinky a dyžtak bych ti dělala o prázdninách ... ale teď to nechám plavat když máš layouty od ní *3* Jen sem myslela, že si poprosila jí protože sem já sklamala víš ... sem ráda, že na mě nejsi naštvaná *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Omluva :-(((

Na tebe?Nikdy nebudu naštvaná!!! *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Omluva :-(((

Dobře, to jsem ráda ... *14* Jo a Kajuško až ke mě pojedeš, tak ode mě budeš moct i blogovat *3* Už přemýšlím nad vším *15*
            A o prázdninách bych dělala pro obě designy jestli budeš chtít to budeme mít času třeba každej tejden bych mohla dělat pro obě designy *15*
            Jo a přemýšlela jsem že bych zrušila všechny svoje blogy o prázdninách a udělala jenom jeden s Vashrilkou ... kde by byla Avril, Ashley a Nessie, co myslíš mám se do toho pustit? Nebo je lepší když mám jen o Ashley? *7* Já nevím, ale chtěla bych skusit o všech třech a kdyby to neklapalo, vrátila bych se k Ashley ... nebo newim ... *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Omluva :-(((

Tak ano o Vashrilce klidně *14* *14* zkus to třeba,to bude dobré♥
  • puspuspusinka

Ahoj

Nakupování: Kajuš, já prostě nakupování nenávidím ... prostě když si musím koupit něco na sebe tak du do krámu a něco najdu a zdrhám pryč prostě mě to tam nebaví nemám to ráda ... sem rači s kámoši *15* Ale něco jinýho je když bych měla jít nakupovat s kámoškou a trochu bysme i blby ... to je pak něco jinýho, jenže já většinou chodím nakupovat s našima a s kámoškou vlastně ještě nikdy *9* *9* Tak proto ..

Pokud jde o ty fotky, tak ty sem ještě neviděla hned se du na ně mrknout *14*
    • puspuspusinka

Re: Ahoj

Aháá tak oni ještě fotky nejsou *15* Tak to jo noo ... já myslela že sou po 100 letech Candids Vashley, tak nic snad se ještě objeví a jinak koukám že Nessie by chtěla být další hvězdou seriálu Sex ve městě no pokud jo tak se na to asi začnu koukat *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Ahoj

Já taky jsme dvě :D:D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahoj

Jestli to bude aspoň z poloviny prdel jako Friends, tak už se těším až si je začnu stahovat *1*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahoj

*15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Ahoj

Aha tak to jo promiň..:)..
      A fotky ještě nejsou jenom info bylio:)♥
      • kajuska4

Re: Re: Ahoj

A jinak Ahojík zlatko♥♥
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ahoj

Ahojík ... *4*
  • kajuska4

áá

Vanesska a Ashley si zašli na nákupy do Planet Blue..♥♥
    • klaruska44

Re: áá

juchuu *14* *14*
  • belacrazy

z 20 na 19

Ash se posunula na 19. místo v žebříčku v top osobnosti. *14* No alesponˇ to *3*
    • puspuspusinka

Re: z 20 na 19

No takle nám tam kolísá už 4 měsíce mezi 18 a 30 místem ... a to bývala na 6-10 *9* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: z 20 na 19

ACH JO :(
        • belacrazy

Re: Re: Re: z 20 na 19

To je blbý *9*
  • belacrazy

Shopping

Tak ona si jde nakupovat do Planet Blue a já musím trčet doma,protože jsem nemocná ach jo *9* Se fakt má Ash navíc u nás také hnusné počasí *9*
    • Re: Shopping

U nás je hezky a že trčím doma mě netrápí xD jelikož nakupování nenávidím xDDD
      • belacrazy

Re: Re: Shopping

Já ráda nakupuju,ale de o to co. *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Shopping

Závidím Ashleynce :*♥ jak Míšo můžeš nesnášet nakupování?Já miluji to je můj život jako:Rodina,Vashleynka,kámoši,zv
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Shopping

Rodina,Vashley,kluci,nakupování,z vířata a kamarádi:D to jsem trochu přehnala ale řekla jsem svůj názor (lol):D
  • kajuska4

pp

No ale já jdu ven,stavily se promně takže měj se pa *1*
    • puspuspusinka

Re: pp

Acha ... *9* Škoda, tak paa... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit