-
fanklub
zkus si zajet do fanklubu a tam se ti to ukáže a nebo hned na hlavní straně kde máš seznam fanoušku co jsou on-line mno a pokud ti ani tohle nejde fakt neda potom nevim! *9* *9* -
-
Re: fanklub
jj diky
-
-
NECI SI STEZOVAT AE......
jako neci si stezovat ae ja se ci taky stat v jejim fanklubu fanouskem a nejde mi to vlastne se mi vubec neukazuje tamto stat se fanouskem a takovy jakto??! *9* *9* -
holo
hooaaloo vy tu nikdo nikdy nejste to je hrozný nikdo nepíše!!! *7* *9* *8* -
dokument
dokument o michaelovi jacksonovi
http://www.stream.cz/vi deo/322038-dokument-o-michaelu-jack sonovi/0 -
holky
jakej dokument?? -
neboj
neboj ta fotka je fakt hrozná ale já dám tam zítra novou už jí mám přichystanou -
úvodní fotka je divná
Hey ta úvodní fotka je fakt Ňáká divná...ty oči má Ňáký divnýý..kdo ji ta dal? *7* -
no
no ten dokument je fakt smutný no třeba hotu dala protože chtěla a by to všichni viděli. -
dokument
ten dokument je fakt smutnej ale nechápu proč ho dáváš na stránky o ash ale jak ho mlátil to je strašně smutný jo )
a ty ashleynko si nehraj na to že máš skype ashley protože ta má tolik práce že by si s zebou určitě nepovídala a neumíš tak dobře anglicky a američanka neumí slovensky tAKže stěr!! -
ashleynka24
nehraj si na Ashley jak by se sem dostala nevíš? -
-
Re: ashleynka24
Ja niesom ashley ale som z Ameriky viem trochu po slovensky a mám skype od ashley a naozjsnej a povedala som jej že jej urobím profil na slovensku na osobnosti.cz viem o nej všetko! -
-
Re: Re: ashleynka24
Zkus tu napsat něco víc anglicky aspoň uvidíme jestli si Američanka, já umim anglicky vcelku plynule takže jestli jsi ;), tak můžeme pokecat...
-
-