-
marso12
a téma?? -
..
jasne berem kazdyho *1* -
Aoojky
Ahoojíík holky..mohla bych se taky připojit do diskuze?? -
nz
Nz, já mám totiž blog převážně o Ash a zjišťuju všechno na zahraničních a oficiálních stránkách a znám i český weby, kde dost dopředu uveřejňujou český premiéry, takže kdybys ještě něco potřebovala ohledně Ash nebo premiér vědět, tak mi písni vzkaz ;)... A kolik ti je??? ;) -
They came from upstairs
jo uz sem si taky vsimla ze to prejmenoali *1* ale they came from upstairs se mi libi vic *15* a dik zesi mi to rekla..konecne nekdo vi -
They come from upstairs
Jsem z5... Jo četla jsem tu dotaz, kdy bude they come from upstairs... Tak za a) přejmenovali to na Aliens In The Attic za b) v US je premiéra 7.8.09 a u nás měla bejt 13.8., ale přesunuly jí na 24.9.09... Jo díky, že jste začaly hlasovat jak na Twitteru tak na teenchoiceawards, jsem ráda že jste se ke mě přidaly... -
-
Re: They come from upstairs
nemáž zač nebylo to tak těšký"""jak jsem si myslela!! *14* *1*
-
-
Ash /Jared
ale on je vymatlanej..dyt mel takovou skvelou holku a on ji todle udela..a jeste kdyz uz byli zasnoubeni!!!! *16* -
jj
Jo to je..ale uz na zacatku jak spolu chodili tak mi nevadil ale pozdej uz mi byl brutalne nesympatickej a chtela sem aby se rozesli..popravde nejdriv sem si myslela ze se s nim rozesla Ash jako prvni! -
nic
jo a jared je blbec. -
nic
no podle mě právě leží nebo nebo kouká na telku nebo chodí poměstě.