-
Volte Ashley jako nejlepší sólovou umělkyni!!!
Ahojky holky... Twitter vyhlásil soutěž o nejlepší sólovou umělkyni, tak prosim pojďtě volit Ashley, je před ní i Vanessa... Stačí kliknout na odkaz níže a u fotky Ash kliknout na plus... Díky :)...
http://tweeterwall.mallplace.co m/tw/worldwide/best-female-solo-art ist -
-
Re: Volte Ashley jako nejlepší sólovou umělkyni!!!
ja se v tom vubec nevyznam tam je vsecko anglicky *1* -
-
Re: Re: Volte Ashley jako nejlepší sólovou umělkyni!!!
Stačí kliknout na odkaz a sjet dolu na ty fotky a u fotky Ash kliknout na +... Ani nič číst nemusíš ;)... -
-
Re: Re: Re: Volte Ashley jako nejlepší sólovou umělkyni!!!
no tak ja to zkusim *1*
-
-
-
-
...
JA si myslim ze ji mel rad..ze zacatku ale myslim si ze s ni byl i kvuli jeho kariere a popularite..aby se rikalo..to je ten co chodil s Ashley Tisdale.. ja sem ho nemusela uz hooodne dlouho a jeste to tak zustalo.. *8* -
máš
jo to máš pravdu Ash si to nezaslouží Jared jen Ashley využil aby byl víc slavnější -
jj
jj jared je dement chtel být jen slavnej a potom ash odkopne to si ash nezaslouží! *13* -
holky
ahoj holky už sem tu já vím ským Jared teď chodí místo Ash menuje se Renée Sommerfeldt -
-
Re: holky
a vis to jiste??na 100%??
-
-
jo
tak jo tady každý odchazí. *9* -
z osobnosti
Hey..Ja uz jdu .. ne z compu ae z osobnosti ..
takze ptm sem prijdu a okomentujuuu *8* *15* páá -
čestíííQ
pa ... -
pááá
promiňte ale jedu nakupovat. tak pááá. večer tady budu pááááá -
....
ale myslím že je vanessa a Ashley tak nastejno.. že sou slavné stejně, alwe každý má rád jenom jednu.. jen málo lidí má rádo vashley jako obě dvě stejně.. většinou jsou lidi spíš na straně Vanessy nebo Ashley.. já teda mám hodně ráda Ashley ale vanessu ne -
-
Re: ....
ja mam rada obe jen Ashley o neco vic..a nechapu proc nektere mate porad neco na nektery fanynky pripominky..nektery muzou mit rady obe a dokonce stejne..
-