-
Ashleynka Ashleynka našé *14* *14* *14*
-
-
*14* *14* *14*
-
-
ahojte kdo tu je?Jak se máte?A co děláte??A jak si užíváte prázky?
-
-
čauky...já tu jsem..mám se fajn a ty??...Poslouchám Vashley a ty?..A já jsem už skoro 2 týdny na slovensku lol takže užívám a ty? *5*
-
-
já to stejné akorát jsem doma *15*
-
-
*2*
-
-
-
-
http://www.ashleytisdale.org/photos/displayimage.php?album=1744&pos=5 krása a ty její vlasy ♥
-
-
nádherná jakoo vždy a všude všechny její nové/staré fotky dokonalé ♥
-
-
moje řeč *14*
-
-
-
ahoj!!
-
-
ahojky,jsem mrtvá,furt makám jen v práci,ale i jsem byla u dochtora a on zjistil že jsem nemocná s práce tak mně napsal omluvenku a že budu ležet týden,jinak by se to zhoršilo a jinač jak jé?
-
-
Si mrtvá a furt makáš? tak to si na tom holka ještě dobře. Ležet?? jen to ne! akorát zase budeš psat příspěvky o sobě na fórum o Ashley. No to bude silný týden
-
chudinko :( mám se fajn a ty?
-
-
dobře a co děláš?
-
-
dívám se na tv a ty??
-
-
pááá
-
nic ale idu spát :) ráno tu jsem pp
-
-
-
-
-
-
Ne tohle je fakt děsný .. :-( Mě se ta změna vůbec nelíbí, je tu v tom pěkný bordel v celých osobkách, nechápu rpoč musí pořád něco měnit... to samé na blogu :/ :-(
-
-
třeba tě to konečně odradí a už tu nebudeš psát :)))
-
mně se to celkem líbí *5*
-
-
i mně už jsem zvyklá
-
-
-
Bože to je děsná změna tohle :D :D :(
-
-
*15*
-
-
Ashley je opravdu nejlepší máme ji moc rádi *1* je úžasná herečka a zpěvačka *2*
-
-
Konečně mí lidi *14* . Vy všechny moreny byste si s holek měly brát příklad a psat taky něco o Ashley a né o sobě.
-
-
pardóón...*Z holek ;)
-
-
Moje slova :P *14*
-
-
:(
Achjo já se nudím :( -
-
Mmm důležité vědět ;) Jako kdyby bch se bez této závažné informace neobešla čubino! *6*
-
Re: :(
Též :/ -
-
Re: Re: :(
A navíc kámoš má problém :( -
-
Má...když si o něm teď promluvila. Je mi ho líto, ale kvuli tobě, holka!!
-
Re: Re: Re: :(
chudák
-
-
-
-
...
Kajuško, čteš nějaké knížky? :) Jako baví tě číst knížky? A nebo je nečteš a rači časáky? :D :D -
-
Re: ...
Časáky :-) a ty?? -
-
Re: Re: ...
Já knížky miluju :D :D ale časáky taky :D no :D -
-
Re: Re: Re: ...
:-) cool
-
-
-
-
...
Víš já rpostě sním o blogu jako máš ty nebo Maci a tyhle blogerky, vy máte úplně nejlepší a nejdokonalejší blogy vůbec takové krásné... a proto to pořád měním, mylsím si že na novém to můžu udělat takle... a jinak prostě, no ale to je jedno, teď se hodně dlouhou dobu přesouvat nechci, kdyby mě zase něco napadlo, rači ti to nejdřív řeknu abys mi to mohla rozmluvit než založím další blog, ale slibuju že se budu snažit už fakt zůstat tady :D :D :-) -
-
Re: ...
Ajo tak to jo :-) -
-
Re: Re: ...
Děkuji ti moc, že seš pořád AFFS :-) A buude to lepší :-) ;)) -
-
Re: Re: Re: ...
=)
-
-
-