Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

a

a kdy budete ten dopis posilat myslite ze to stihnete do konce cervence???kdyz mame ten darek k narozeninam vite???tak aby to nebylo blby to poslat v listopadu vite co tim myslim???? *7*
  • selenavan

a keby...

a keby som ashley nemala rada tak tu nepíšem že je good herečka a tak...
  • jessinka666

Simca2

VŠECHNY Fotky z Hawaje jsou přídány akorát se musí zchválit!!
  • simca2

budeme

budeme pridavat tapety a obrazky ne aby ash stoupla na 3.miste nebo na jakem je!! myslim ze je na ctvrtem ale ze me to bavi pridavat tapety a obrazky tak proto.me je jedno ze Ashley je za van at je klidne na 50. miste ale promě a pro moji sestru vzdzcky bude jednicka!!!! *14* *14* *14* a jemi jedno co si ostatni oni mysli nechapu jak si oni muzou myslet ze je namyslena jen to hrala v high school musical!!!Ale jak rikam me je jedno co si oni lide mysli pro nas je nej!!!! *14* *14* *14*
  • selenavan

prepáčte

včera bola na mojom profile kamoška a ona je krava také kraviny posiela a tak ma tu nikto nemá rád a bola tu aj chvílu rano aj ja som bola chvílu ráno ospravedlnujem sa
  • blonde

jessinka666

jo já se mám přímo skvěle,,dneska sem se vyspala nějak dobře do nálady.. *14*
  • jessinka666

Ashley

Nemusíš přidávat fotky z Hawaje přidala sem je já *3*
  • blonde

simca2

njn co naděláš,,když je to baví se hádat....:-D to mě by to nebavilo,,sem ráda že si tady normálně ppíšeme,,a domlouváme se na kcích na oslavách atd...je to daleko hezčí a lepší než kdyby jsme se tady pořád dohadovali o tom jestli je Vann lepší než Ashley...ten kdo má rád Ash tak si píše tady s náma a ten kdo Vann tak je na jejím profilu mne??..to přece neni nijak těžký pochopit.. *3*
  • jessinka666

blonde

Jo díky mám se dobře a ty ?
    *4*
  • simca2

ashley

Ashley je best a taky poslu neake fotky z Hawaje a taky jsem se divala na van diskuzi a vsimla jsem si ze se tam jenom hadaji a hadaji nejsou jako my jako parta jako kamosky vite co tim myslim (dopis pro ASh,darek k narozeninam, oslava k narozeninam pro ash...nemaji ji moc radi kdyz tohle nedelaji a jenom se hadaji....no proste hruza u van diskuzi *16* *16* *13* *13* Ashley je nejlepsí a nikdy ji neprestanu mit rada i moje sestra omajda ji ma strasne a my ji nikdy neprestanem mit radi... Ash je best!!!! *4* *4* *4* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit