-
MEDOUSSEK
Cože to si děláš srandu ne to snad není možný toto jako co si ti lidi dovolujou !!Jo a budu tady v těch v 8 a 9 .TAKY DU NA OBĚD Ahoj. -
jessinka666
jo a Kiki víš co zase někdo rozesílá po osobnostech? aby si všichni vymazali naši ash z fanclubu aby Vanessa mohla být předníí. to už snad není normální. my taky nerozesíláme ať přestanou chodit lidi na vanessu atd atd.. tohle už je fakt moooc ti její přiblblý fanoušci -
jessinka666
Já dneska taky udělám pár tapet... a budeš tady třeba v 8 nebo v 9 hodin, že bysme tady mohli ješět o ASHLEY pokecat :-)já du na oběd tak pááááá -
Tapety
jj to je fakt moc dobře tět dělám taky tapety další nemám co dělat tak aspon bude mít Ashley o trochu víc tapet
*3* *4* -
tapety
to je vááážně super že už se ty tapety všechny přidli :-) jsou mooooooooooooooooc krááásnéé. a super kiki žes přidala tolik fotek.... -
jessinka666
jéé tak to se na ty fotky z Hawaje už moc těším.... *14* ,,Ashley to na nich moc slušelo :p -
Fotečky
Ahoj přidala jsem asi 60 nebo 70 fotek Ashley z Hawaje a ještě náký z HSM .Tak doufám že se vám budou líbít a doufám že Ashley se zase o trošičku zvedne !! *3* *5* *1* -
nepíše
ach jo tady nikdo nepíše. -
temá
kdybych měla téma tak to řeknu. *9* -
tapetkýý
Holkýý,,už se konečně zautorizoali ty naše narozeninové tapetky,,všechny jsou moc krásnéé... :) to se nám povedloo, že? *3*