Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessinka666

Co kdyby

Co kdybi sem tět uspořádali ještě nákou
    párty moc bychom Ashley pomohli v Top celebritách a zase by tady bylo hodně moc lidiček a dobrej pokec!!
  • blonde

jessinka666

to máš pravdůů,,mi to nedovolíme... *3*
  • jessinka666

blonde

Jo a moc Ashley je prostě best nesmí jí žádná Vanessa předběhnout !! *4*
    • Re: blonde

jj!!!
  • blonde

jessinka666

Já nwn..to záleží na ostatních...:p ale budeme dělat častěji takovýhle akce..to se nám moc povedlo... *14*
  • jessinka666

Proč?

Newím proč si myslí že Vanessa je nej !!KaŽDÝ MÁ k tomu jiný názor .Ale kdžy byla včera tady ta párty tak tady bylo hodně lidí a hodně FaNOUŠKŮ Ashley možná až Vanessa bude mít narozeniny tak se to zase zvedne ale ta je má až někdy v prosincu mno hold budeme muset uspořádat ještě víc párty Ashley co třeba párty k novému CD ? *4*
    • Re: Proč?

To s tou párty ohledně CD je dobrej nápad... Btw, upravila jsem vám trochu album GP, páč tam máte dost zastaralej seznam písniček z alba (ona ho nakonec předělala), vim to z jejích oficiálních stránek ;), ale jen jsem přidala písničky co vám chyběly a tamty jsem tam nechala a pak jsem písla slova k Acting Out a až mě to zas pustí do oprav dopíšu slova k dalším ;)... Doufám, že vám nevadí, že jsem tu nová a hnedka se vám tu pletu do úprav profilu...
  • blonde

medousssku

jo táák..tak to máš pravdů mnoo.. :) i ten název "Zashley" je hezčí *14*
  • Vše nejlepší.

Vše nejlepší k 24 nerozeninám Ashley ,asi na tuto stránku nechodíš škoda.
  • medousssek

blonde

ale kdybych si měla vybrat mezi Zanessou a Zashley, tak u mě jednoznačně vede zashley, protože vanessa je hroznáááá.. a i jako kamarádí jsou zashley best forever
  • blonde

medousssku

proč Zashley?..oni spolu přece nechodí ne? *3*
  • medousssek

blonde

to promě taky vždycky bude nejlepšííí:-) a taky Ashley and Zashley FOREVER

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit