Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medousssek

Prááázdniny

my máme prázdniny už ted takže super.. a chtrěla jsem se zeptat, v kolik teda bude toho 30. ta oslava?
  • blonde

medousssek a všichni...

Mě začnou prázdky až v úterý *9* ,,teprve v pondělí máme výzo....nakonec o den dřív..aspoŇ něco... *14* ,,Jinak Ashley je nejlepší a už se mocinkytěším na tu oslavů,,už upravuju fotky..myslím, že to bude skvělýý.... *14* *14* *14* ..tak se všeichni mějte ahojíí.. *4*
  • medousssek

Práázdniny

Ahoooojky, koonečně jsou prááázsdniny, už jsem se nemohla dostat. teď už budu jenom vegetit a taky na PC už moc nebudu spíš až k večeru ale vždycky sem alespoň něco přidáám aby se naše Ash neposunula ještě dolůů:-D No nic, zatím se mějte mooocky pěkně
  • medousssek

Přesně tak

Přesně tak, jedinej kdo se fotil nahej je ta jejich povedená a bezchybyčková Vanesska... Ashley by toto nikdy neudělala
  • anulka123

Ashley je BEST!!

Ashleynka je prostě BEST!!Jak jste tady někdo psal že se Ashley fotila nahá tak to teda není vůbec žádná pravda..nahá se fotila Vanessa..a s tím Jaredem to bylo taky jinak..Ashley jezdila hodně na cesty a tak a on toho zneužil a podváděl ji..To je teďka napsaný aji v novým popcornu..jinak Ashley žerůů:-*
  • blonde

sirbogdan

co to meleš?...Ashley se nikdy nahá nefotila...Nahá se fotila Vanessa takže nwm co tady děláš!!...lol...
  • medousssek

Ahooooj

Ahojky, jak se mááte? Taky si myslím a taky to mu oi věřím, že ash by Jareda nepodvedla.... Já si dokonce myslím, že on ji taky nepodvedl, že se prostě rozešli, protože jim to spolu neklapalo, ale ať je to jakkoliv, ná to může být celkem jedno a stejně se pravdu nikdy celou nedozvíme:-) *14*
  • sirbogdan

mmmmm

skoda ze se nechala vyfotit naha to je největši blbost co udělala
  • blonde

rebarboro114

jojo přesně taky sem slyšela, že Jared podvedl Ashley....chudák Ash...ale aspoň ho naštvala tím , že má teĎ novýho a je o hodně hezčí než Jared...:) *14*
  • youtube

na youtube v angličtině,ale i tak je to skkvělýý...já četla že jerd pdvedl ashley když byla an cestách

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit