Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blonde

otázka..

heh,,s tim dárkem to je skvělý nápad,ale kde ccete sehnat fotky kde jí bylo 16,17,18 atd... *7* ,,ale jinak super nápad__:D,,
  • simca2

a

a proc ji nedate nejaky vyrobeny naramek ktery nekdo vyrobí ja si myslim ze to je dobry napad??????? ale jinak ty obrazky jsou taky dobry napad!!!!!!ale jenom sem se chtela zeptat.......
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • simca2

na

na jakou adresu to budete posilat *7*
  • terysek...

party

jo já s tou párty naprosto souhlasím jo a s tim dárkem to by měla radost urči ale co na to vy? já nwm co jí třeba jenom něco vyrobit třeba na čtvrtku nalepit její fotky a tak a napsat jí tam třeba že je nejlepší co vy na to? *14* *14* *14* *14*
    • simca2

Re: party

urcite by to mohlo byt a aby to byl nejaky efekt tak muzes tam nalepit nejake fotky od 16 let o to znamena ze nalepis jednu fotku kde ma 16 ,druhou kde ma 17 a dale az do 24 let *4* *4* co vy na to ja si myslim ze by to byl dobry napad *14* *14*
      • simca2

Re: Re: party

na tu jednu čtvrtku myslim ze bys to tam nalepila ty fotky *4*
  • napat

ahojky holky tak me napadlo nechcete dat ashley do toho dopisu nebo balicku nejaky darek k narozkam?treba retizek nebo tak? *4* *4* ja nevim treba by mela radost *14* *14*
  • anketka

Ahojky pište mi prosím na email veselesmajlici@centrum.cz a pište všichni kdo máte více rád Ashley než Vanessu Díky . *3*
  • podívejte se prosím

ahojky mám moc Ashley ráda i jako herečku i jako zpěvačku-.....Ale chtěla bych vás poprosit jestli byste se nekoukli na osobnost Eva Krejčířová. Pište do diskuse. Díky.Čoki
  • anulka123

BIRTHDAY PARTY

Joo ale s tou BIRTHDAY PARTY to není špatný nápad..budu dělat narozeninový tapety..fotky a vide:D..fakt je to skvělej nápad:-)
  • blonde

birthday party

jo klíďo tady budu, když bude čas_:D je to skvělek nápad..jak asi Ashley oslaví svý narozky?..možná zase na Malibu..no uvidíme:),,Jinak ashley je nejlepší a nejkrásnější_:D,, *14* *14* *14* *14*
  • medousssek

BIRTHDAY PARTY

Ahojky všichni, víte co mě napdalo? Až Ash bude mít 2.7 narozky, že bysme tady v diskuzi a tak uspořádali takovou párty... Pozvali bych sem co nejvíc lidí, přidávali bychom tady nové foto, narozeninová videa, narozeninové tapety.. možná jeto blbost, ale zas tak špatné to není, napište kdo by stím souhlasil???!!! *14* *4*
    • Re: BIRTHDAY PARTY

Já klidně.
    • simca2

Re: BIRTHDAY PARTY

jj je to skveli napad *14* *14* ja tu budu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit