-
O trochu lepaí je Hanna
Mno tak jako jako já si myslim ze o trochu lepaí je hanna ale zase audrey má hezu vlasy *1* *4* -
Janča
NO já bych chtěla mít takový vlasy jsou super. *14* -
-
Re: Janča
jojo,já taky *3* -
-
Re: Re: Janča
No ale to by mě rodiče asi zabily..no možná ne *15*
-
-
-
hanna beth
no já nic proti tady té slečně nemám,že je pizda si nemyslím.ale je to diskuse že.takže každý může napsat co si myslí,ale pro mě je lepší Hanna Beth.Můj názor♥ -
-
Re: hanna beth
jo....podle me je hannah lepsi pac aundrey je uz jak to jen rict moc preplacana co se tyce make upu a vlasu
-
-
Nesnášim ji!!!!!!!!!!!
Nesnášim tady tu p**u!!!!!!!Vždyť to není hezký mít kroužek v nosu!!!!Ble!!!!!Je uplně blbá!!!!!!!!!! *16* *8* *5* -
-
Re: Nesnášim ji!!!!!!!!!!!
HHH..x''D..prej..blbáá..xDD..joo píču..nemusíš bejt tak sebekritická ale..v tvym případě..s tou píčou souhlasim xD..jeej kravko nevim jestli brečet nebo se smát..ta lítost no..uu to je moc..stúúpide xD *15* *1* *8* -
Re: Nesnášim ji!!!!!!!!!!!
hm...rikas ty
-
-
Audrey =)
audrey je me můj největší idol a miluju její styl!!!!! prostě nej Scene Queen na světě!! *14* -
Gut
Tak už dobrý,já to našla,špatně jsem se asi podívala,tak v poho... *1* -
Zdravim
Ahojky lidičky,jsem tady tak trochu nová a chtěla bych jsem přidat novou fotečku Aundrey,nevíte jak?Před díky *3* -
Fotešky
Mno, tak už konečně schválili o moe fotešky. Už je juch tu docela dost. Jen tak dál lidišky... :) -
Audrey a Hana
Hana a Audrey jsou prostě nej emo modelky!!!! *14* *14* Miluju jéééé *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ale víí néé?? *13* *13* ?? Nwebo jak pá -
-
Re: Audrey a Hana
Omyl, ani jedna z nich není EMO! :D I když se to všude říká, ani jedna z nich se neřadí k žádnému stylu!! -
-
Re: Re: Audrey a Hana
jjjj asi tak *13* proste to sou modelky takze do ceho je navliknou to sou... takze je do zadne kategorije nezarazujte... -
Re: Re: Audrey a Hana
oni sou scene =) -
-
Re: Re: Re: Audrey a Hana
souhlasim
-
-
-
-
Audrey!!!!!
Aud je upa sqeeelaaaaa!!!!!!!! *14* x)