Přejít na výpis diskuzí

Audrey Kitching

OSOBNOST 7.9.2007 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamca12

VŠECHNO NEJLEPŠÍ

VŠECHNO NEJLEPŠÍ AUDREY K 24. NAROZKÁM! *5* *14*
  • missmartinqa

styl

ona je nejdokonalejší ,nejstylovější nejrásnější scene girl kterou znááám.....audrey-->super borka...luv ju xD *15*
  • _t_e_r_u_s_k_a_

♥ MiLuYí Jí ♥

ThUu BoRiNu pStĚě ŽhErŮů :-*
    ScEnE QuEeN <3
  • dobrá

nemám nic proti ní jen nechápu jak si mohla dít růžovou barvu bez ní by vypadala užasně a ona si skazí hlavu růžovou barvou nehcápu jak může mít nidko růžový vlasy děs
  • kamca12

ŽŮŽOVÁ

Audrey je opravdu skvělá modelka! Má senzační styl. *5* V rozporu mezi Hannou a Audrey mám ale raději Hannu *1*
  • capriellka

onaaaaa

*14* ona je prostě pravá stylařka,nepotřebuje si na někoho hrát *14* *14* nejkrásnější,nejstylovější a prostě nejlepššššíííí a stím už nikdo nic nenedělááá *3* a ne a ne a ne *3* *1*
  • iglue

*IN LOVE*

Super scene g!rl.....! *14*
  • really

Pls koukněte se

aoi jestli zrovna nemáte co na práci nechcete se podívat na můj blog o Audrey?? zatím je v rekonstrukci ale za pár dní se rozjede...tady je adresa: http://only-audreykitching.blog.cz/
  • really

Audrey

Audrey je úpa nejj scene kterou sem kdy viděla!! :)) a to sem jich na netu viděla hodně ale Audrey má úplně ty nejlepčí vlááásky :-) I luv ya *14* *14*
  • Audy Moy

Ahoj holky ja mam stejny vlasy jako ja prisaham a kazdej tyden je menim!XD pa M*V*<3miluju vás<3 *14*
  • evicqa

O trochu lepaí je Hanna

Mno tak jako jako já si myslim ze o trochu lepaí je hanna ale zase audrey má hezu vlasy *1* *4*
  • maria.johanna

Re: Re: Audrey a Hana

jjjj asi tak *13* proste to sou modelky takze do ceho je navliknou to sou... takze je do zadne kategorije nezarazujte...
  • jana291995

Re: Re: Janča

No ale to by mě rodiče asi zabily..no možná ne *15*
  • Re: Nesnášim ji!!!!!!!!!!!

HHH..x''D..prej..blbáá..xDD..joo píču..nemusíš bejt tak sebekritická ale..v tvym případě..s tou píčou souhlasim xD..jeej kravko nevim jestli brečet nebo se smát..ta lítost no..uu to je moc..stúúpide xD *15* *1* *8*
  • sharkamellita

Re: Janča

jojo,já taky *3*
  • jana291995

Janča

NO já bych chtěla mít takový vlasy jsou super. *14*
  • gregorka001

Re: hanna beth

jo....podle me je hannah lepsi pac aundrey je uz jak to jen rict moc preplacana co se tyce make upu a vlasu
  • heath.4ever

hanna beth

no já nic proti tady té slečně nemám,že je pizda si nemyslím.ale je to diskuse že.takže každý může napsat co si myslí,ale pro mě je lepší Hanna Beth.Můj názor♥
  • gregorka001

Re: Re: Re: Audrey a Hana

souhlasim
  • gregorka001

Re: Nesnášim ji!!!!!!!!!!!

hm...rikas ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit