Přejít na výpis diskuzí

Audrey Kitching

OSOBNOST 7.9.2007 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heath.4ever

hanna beth

no já nic proti tady té slečně nemám,že je pizda si nemyslím.ale je to diskuse že.takže každý může napsat co si myslí,ale pro mě je lepší Hanna Beth.Můj názor♥
    • gregorka001

Re: hanna beth

jo....podle me je hannah lepsi pac aundrey je uz jak to jen rict moc preplacana co se tyce make upu a vlasu
  • jana291995

Janča

NO já bych chtěla mít takový vlasy jsou super. *14*
    • sharkamellita

Re: Janča

jojo,já taky *3*
      • jana291995

Re: Re: Janča

No ale to by mě rodiče asi zabily..no možná ne *15*
  • Audy Moy

Ahoj holky ja mam stejny vlasy jako ja prisaham a kazdej tyden je menim!XD pa M*V*<3miluju vás<3 *14*
  • capriellka

onaaaaa

*14* ona je prostě pravá stylařka,nepotřebuje si na někoho hrát *14* *14* nejkrásnější,nejstylovější a prostě nejlepššššíííí a stím už nikdo nic nenedělááá *3* a ne a ne a ne *3* *1*
  • _t_e_r_u_s_k_a_

♥ MiLuYí Jí ♥

ThUu BoRiNu pStĚě ŽhErŮů :-*
    ScEnE QuEeN <3
  • missmartinqa

styl

ona je nejdokonalejší ,nejstylovější nejrásnější scene girl kterou znááám.....audrey-->super borka...luv ju xD *15*
  • kamca12

VŠECHNO NEJLEPŠÍ

VŠECHNO NEJLEPŠÍ AUDREY K 24. NAROZKÁM! *5* *14*
  • adinkalvicekkaty

Všechno nééj x)

Všechno nej k narozeninám Audrey !!

Tahle scene queen má super styl a její fotky sou krásný tak ať jí to vydrží x)
    *3*
  • ajusinkal

Vše nej

Aundrey, přeji ti vše nejlepší k tvým narozeninám!! *14* *14*
  • ms.amazing

CO TO JE? =O

Tahle "holka" je naprostá katastrofa!Co to má na tý hlavě?? =O Strašný! A nejhorší na tom je že je jí 24 a už z toho asi nevyroste! :D
    • Re: CO TO JE? =O

Já jí mam celkem ráda.Ty růžový vlasy sou divný,ale když se jí to líbí...Maj teda kráááááááááásnou barvičku,ale na hlavu bych si to nedala.Když sem si prohlížela její fotky,tak mě z tý růžový boleli oči xP
      • kosisqa

Re: Re: CO TO JE? =O

když jsem viděla Audrey poprvé řekla jsem si : co to proboha je?? tohle existuje?? ten piecing v noce a ta barva vlasů?? božee...
        ale teď? mám ji moc ráda,protože je taková jaká je a jaká chce být ;) a navíc se moc dobře stará o svoje fandy,takže niak namyšlená taky není *14*
    • kiki-kika

Re: CO TO JE? =O

chtela bych videt tebe, ma nahodou skvely styl!! podivej se do zrcadla! *7*
      • ms.amazing

Re: Re: CO TO JE? =O

Když se kouknu do zrcadla vidím krásnou,inteligentní a chytrou (atd..) slečnu..Radši se tam koukni ty a nebo stačí když se koukneš na jednu její fotku (týhle zrůdičky) a máš to jako zrcadlo...Kdo to kdy viděl růžovou hlavu..Vypadá jak šlapka a taky od toho daleko mít nebude!!! Fůůj taková blitka
        • missmartinqa

Re: Re: Re: CO TO JE? =O

helee...audrey je aspon originalni....
        • Re: Re: Re: CO TO JE? =O

Eheh :D Jo souhlasim s tebou :D K šlapce vzhledově nemá daleko *1*
          • kosisqa

Re: Re: Re: Re: CO TO JE? =O

to bylo možná dřív *3* ale teďka v celku změnila styl - a když ji teda nemáte rádi,tak co sem chodíte? *1* nechápu tyhle lidi *1* asik nejste tak inteligentní jak píšete *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: CO TO JE? =O

souhlasím stebou... když se lidem nelíbí určitý člověk tak proč chodí na jeho stránky a píší sem... nikdo kvůli vám nezmění názor jenom proto že vy chcete ! *13*
              jinak Audrey Kitching je ta NEJ NEJ NEJ scene kterou "znam"... je mim velkym vzorem *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit