-
Stylová!
Osobitá!
Je skvělá! *3* -
náááááááááááááádhera *14* *14* *14*
-
Je dobra a dobře spiv a ten kdo si mysli že ne tak at tu vubec nepiše takove srački *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Ma styl!Líbí se mi:)
-
Je skvělááááááá *15* *1*
-
Je dobra a ten kdo si mysli že ne tak at tu vubec nepiše *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
nojo tak jí nezávidte že ona penez že míže rozhazovat se kouknete na sebe a pak komentujte ty ostatní
možná na tehle foto není bohvíjaka ale vi všichni jí zzzzzzzzzzzzzávidíte *8* -
AURA DIONE IS BEST
Mě se hrozně líbí a vy ji přestaňte pomlouvat!
Copak vy jste někdy vydaly album? ne nevydaly. Zazpívali jste někdy písničku, vložili ji na youtube a stali jste se uznávanou osobností která se oběví třeba i v popcornu nebo bravíčku atd? Ne! tak ji laskavě přestaňte pomlouvat a nemáte ani odvahu si stoupnout na pódium a zpívat. Tak radši zklapněte a když už chcete pomlouvat, tak alespoň nějak slušně. Je mi z vás zle *10*
A ty písně si taky zkládá sama a to by jste už nedokázali vůbec. Tak alespoň nějakej respekt jasný? Jo možná je stejně bláznivá jako Lady Gaga, Nicki Minaj atd. ale ty kostými jsou jiné než si to vymysleli jiné star takže ona v žádném případě nekopíruje. Tak už bbuďte ticho a pomlouvejte si to někde jinde jasný?! *16* -
-
Bud sticha kravo *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Hééj, místo toh abyste se tady do ní začali navážet, si přátelé laskavě uvědomte co tenhle talentovanej člověk dokázal!!Vy sedíte doma u počítače na zadku a jenom tady pomlouváte a vyčítáte nedostatky, místo toho abyste si uvědomili, že ona něco dokázala!!
-
co ma ura zo zubamy nic zlo pekne spiva *14*