-
Jsi krásnej Austine :**
-
Ahojda jak se vede a co děláš..:) Ráda posliuchám tvoje písničky hlavně Banga Banga :*
-
Happy Birthday Austine I love YOU ♥ ♥ ♥ *14* :*
-
všechno nejlepší k 18. narozeninám!! :)
-
no... sice ho nesnáším,ale to neznamená že mu nepopřeju k narozkám. takže austine všechno nejlepší k narozkám a hodně štěstí a zdraví!
-
Happy Birthday Austin *3*
-
happy birthday austin!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
Všechno nejlepší k narozeninám Ti přeje tvoje nej nej fanynka *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14*
-
Všechno nejlepší Austine k tvým 18.nar. ti přeje tvá velká fanynka:-) :-) :-)
-
He is very nice , i adore jim :-)
-
Austin nenapodobuje Justina on je jenom jeho velký vzor:-) :-)
-
To souhlasí, v tom klipu mě taky zaujal, je tam úžasnej *3* *15* *2*
-
Hele, už si dej s těma komentama pokoj, jo? Že si tady meleš na několikrát je mi jedno, ale Toma nech bejt!! Že jeho hudbě nerozumíš, je tvůj problém. Tom je dobrej a na rozdíl od všech Biebrů dnešní doby alespoň umí zpívat, zpívá něco jiného, je odlišný a má na to + hlavně: on UMÍ zpívat, což z dnešních zpěváků umí málokdo.
-
Mě je zase úplně u prdky Bieber *3* *15* *3*
-
Austineeeek.....Je NEJLEPŠÍ NA CELÉM SVĚTĚ....a Justin...Bieber na něho nemáááááááááááááááááááááá... *16* *16* *16* *16* *14* *14* *1* *1*
-
Austin je lepší než Justin Bieber *14*
-
co *8* co to tady všichni píšou za nesmysly
-
je sice krásnej a umí fakt moc moc moc moc moc moc dobře tancovat ale na nejlepšího zpěváka na světě JUSTINA BIEBERA rozhodně nemá *1*
-
justin bieber je lepší než nějakej austin. nějakej austin mahone je mi totiž úplně u p**ele.
-
je krásnej to je pravda ale jinak je jeho zpěv fakt hroznej. akorát ted v 17. letech vypadá dobře jinak ho ale nesnesu poslouchat