-
Azis maminkou
Azis a jeho manžel adoptovali malou holčičku je moc nádherná.A moc jim to sluší a jak pěkně umí Azis vyprávět pohádku. *14* *3* -
-
Re: Azis maminkou
dala jsem tam novou fotku Azise, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* schenet užas -
buzík jeden *16* *8* *5* *9* *13* *5* *10* *9* -
-
Re: Re: Azis maminkou
buzik to neni gay homosexual.
AZIS nej užas
těm hle lidem jse nema uražet . at jsou gay travestita bisexual transexulpro terku. --odkaz. *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
-
-
jéééééé to jsem nevěděla to je mocinky super nemáš nějaký odkaz na fotku
-
-
někdo mi ten odkaz smazal
tak jsem ti chtěla udělat radost bylo video na youtube ale někdo už to smazal když to náhodou najdu dodám odkaz. *3* -
Hello Dear,
Hello Dear,
My name is precious patric, am very glade to come across your profile today which i find interesting and wish to let you know that i will like to have a very good relationship with you, i hope you will welcome my friendship request? Please contact me with my privet Email preciou2patric@gmail.com so that l will give you my picture and tell you more about me,
hoping to see your mail
yours truely precious
PLEASE CONTACT ME WITH THIS EMAIL ID preciou2patric@gmail.com
Dobrý den Vážení,
Mé jméno je drahé patric, jsem velmi glade přijít přes váš profil, který i dnes najít zajímavé a chtějí vás informovali, že budu rád, že má velmi dobrý vztah s vámi, doufám, že budete vítáni přátelství mé žádosti? Prosím, kontaktujte mě s mou ptačí zob Email preciou2patric@gmail.com l tak, že vám můj obrázek a řeknu více o mně,
Doufají, aby váš mail
Vy opravdu drahé
Kontaktujte mne prosím s touto e-mailovou ID preciou2patric@gmail.com -
Kdo neviděl na vlastní oči...neuvěří
Poprvé jsem ho viděl v roce 2005 v Primorsku,nevím co mě to raplo,ale před odjezdem jsem si koupil jeho cd....V roce 2007 jsem měl štestí,na dovolené v Carevu měl zrovna koncert,nenechal jsem si ho ujít....Azis přijel ve starém mercedesu s divnou ochrankou.Koncert se pořádal v baru na pláži,bylo to super,my se tady nedokážeme tak bavit jako oni,mám pár fotek,ale nevyšly moc dobře.Klidně se tady do něho obouvejte,ale Azis umí rozproudit bulharskou omladinu,to by jste čubrněli.. -
azis@@@@@@@@
ja teda take umim tancovat chodila jsem orientalni tance takže ovladam to skvěle avěřim aleši. samořmě.azis ma talent vim to přesně když jsi pustim youtube tancuju až moccccccccccccccc,toje užas.hm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
tohle nemá obdoby!
Nemám nic proti GAYům, ale toto je příšera ze všech GAYů nejpříšerovatější!
Jako, "žena" s vousama....brutálně otřesné!
FUJ -
azis@@@@@@@@
nejjjjjjjjjjjjazissssssssssssssss)
užas *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
azis neni fuj.
azis neni fujjjj
jeho image zbožnuju..........běžte stima uražkama do haje,,,,,,,,,,,ajusinkal. parket..a. taky hp,,,,,,......taky *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *13* *13* *13* *9* *1* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: azis neni fuj.
přesně tak -
-
Re: Re: azis neni fuj.
steboz.souhlasim.............. angi.d.napřiklad at.jde .denča d. dozatku. přirovnavaho s pink... azise. trdlo. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
doufam že timně nikam nepošleš. *14* *14* *14* *14* *14* *14* dik .zeptani
-
-
-
jy
nikdy jsem nenarazila na nejakou takovou osobnost..OMG...musim rict ze na fotce jak si tam saha ta je to fkt nechutny..ae nwm jaky je a jak zpiva ..jenom muj nazor tak aby mi nikdo nerikal ze jsem krava atd..za nazor.. -
gh
Jako jsem myslela jako Holka? *7* *7* *7* *7* *7* *7*