-
deb.le , to si psala ty že Báro ? piiiiiiiiiiičoooo "zasranáááá
-
ty krávo zasraná p.čo ! udělěj všem laskavost a už nikdy nikde nezpívej
-
Fuj ! Baruno já tě nesnáším ! A né jak tady ti idioti píšou že ti zavidíme , prostě nesnáším tvůj hlas a nechápu jak jsi mohla vyhrát . ale zapamatuj si že už nikde a nikdy nevyhraješ TY NULO !
-
Hele , ja teda baře nezavidím ve zpěvu je fakt hrozna , proč bych někomu takovymu , myslim uplne bez talentu neco zavidet a ona je hvezda jo ? vzdyt akorat vyhrala tu soutez a to beztak mela protekci nebo nekdo od ni podplatil porotce . nikde jinde zatim nevystupovala a myslim že většina lidí co ji slyšela zpívat si přeje aby už nikdy nevystupovala !
-
Ahoj Báro , já musím uznat že moc zpívat neumím a fakt si to neber ve zlém , ale mě se moc tvůj zpěv nelíbí , bez urážky .promin
-
Baro jA SE dO TEBE zAMILOVAL *14* *14* *14* *14*
-
Zpíváš krásně ♥ ! ty co ti sem dávají ty hnusný komenty jen závidí !
-
baruš už ted seš velká hvězda
ahoj Barunko,chodím stvou mamčou do práce a dnes jsem si poprvé pustila tvé video na youtube a musím říct máš nádhernej dar a co jsem tu četla té kritiky tak ztoho si nic nedělej to jsou prostě jen lidi co závidí a není jim trapné to dávat najevo,jen tak dál a určitě to do budoucna někam dotáhneš *3* -
fůůůůůj smrdíš
jsi hnusná a neumíš zpívat jsi tam díky protekci.Ty hezké komenty co tu o tobě jsou napsal kdo?Tvý příbuzní no jasně že ti ti to říkat nebudou že zpíváš jak když někdo tahá kočku za ocas.JO A TY FOTKY ŽIVOTOPIS A TO VŠECHNO CO TU O TOBĚ JE PSALA TVÁ MÁMA NEBO TY?RAČI ZALEZ,JO KLIDNĚ ZPÍVEJ ALE,NE NA VEŘEJNOSTI. -
Bára je super
Barunko jsi super,v 11 letech jsi dokázala, že něco umíš,jen tak dál,ale nezapomínej,že život není jen zpívání.Držíme ti palce.