Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Doufám.

už aby vyhlásili nominace ...
  • pavlabarnova

Doufám.

Ahoj všichni doufám že paní Bára Munzarová vyhraje anketu TýTý moc jí to přeji...... *3* A rozhodně jsem si jistá že na to má... *3*
  • pavlabarnova

Ahojík

Ahoj Bára Munzarová je moc sympatická herečka jsem ráda že hraje v ordinaci.
    Mám jí ze všech hereček nejraději.
  • pavlabarnova

bára je nej

Jsou lidi kteří Báru Munzarovou nenávidí ale jsou lidé keří ji mají rádi a já mezi ně patřím těšíte se až bue na nova.cz s ní chat?
    Já moc jo.A couhlasím s tím že Bára je nejlepší herečka............. *14*
  • Re: vypadá nehezky

Já myslím,že kdyby někdo z vás co neustále Báru Munzarovou kritizujete šel například na její představení Thelma a Loiusa,tak by zaručeně svůj negativní postoj alespoň trochu změnil.Je naprosto úžasná...Nejenom v té roli,ale i v civilu působí moc sympaticky a mile. *4*
  • Re: Re:ať si zaslepení fanoušci trhnou nohou!

A TY ???
  • Re: nesympatická

Člověče,jaké Ty máš informace!To se jeden vážně diví.Snad jsi nechodil/la/po sousedech a nezapisoval/la /si "drbíky" do notýsku?! *8*
  • Re:ať si zaslepení fanoušci trhnou nohou!

Lucie, ty si onikáš ? Který pak jsi ročník ? *15*
  • nesympatická

Barbora není nesympatická pouze mnohým divákům, ale také jejím sousedům a ti ji znají velice dobře.
  • Ať si závistivci, kteří se zde také vyskytují, trhnou nohou!

MILUJEME Báru Munzarovou, je nejlepší!!! *14*
  • Re: škoda

*15* žádná škoda, že nezdědila jen špetku. Je fajn, že zdědila víc... a nejen šarm *1*
  • škoda,že z matky nezdědila nic

Škoda,že Barbora nezdědila alespoň špetku šarmu po své matce.
  • cobbra

Re: Barbora na to nemá.

Drahoušku soudnému člověku především o žádnou cenu nejde, víš? A zaslepenost vidím spíše v tvé nenávisti k někomu, koho ani osobně neznáš. Když se ti nelíbí, nechápu, proč stále lezeš na tyto stránky otravovat vzduch. Působíš tím (alespoň na mne) jako značně natvrdlý jedinec, který má patologickou potřebu vykřikovat z davu, že s ním nejde jenom proto, aby se zviditelnil. Dosti ubohé, nemyslíš? *7*
  • Re: Týtý

Jo z mých taky, a taky bych jí moc přála aby vyhrála. Míša *4* *14*
  • Re: Re: Týtý ani omylem

jo, nejseš sama, já jí mám taky moc ráda. Míša *4* *14*
  • Re: Re: vypadá nehezky

Jo, to máš pravdu, mě je hrozdně moc sympatická a má úžasnou postavu v Ordinaci v růžové zahradě. Čau
  • Nesympatická

Mně je Barbora taky děsně nesympatická.
  • Re: vypadá nehezky

To je fakt,hezkou ženu z ní nikdo nevykouzlí.Tady nepomůže ani paruka ani líčení.
  • vercaaliza

Re: vypadá nehezky

Hele nikdy jsem tě neviděla ale podívej se nejdřív na sebe Bára je krásná v jakejch kolik vlasech je nejlepší... *1*
  • Barbora na to nemá.

Barbora stejně žádnou cenu nedostane, nemá na to. A vy, zaslepení fanoušci, jí můžete posílat hlasů, kolik chcete. Soudných lidí, kteří vidí, že Munzarová nestojí za nic, je mnohem víc. A hlavně, mají vkus. *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit