-
Copak copak?!
Á, tak koukám, že našemu zlejškovi klikalovi došla slova, že už sem nepíše ty své prudce inteligentní průpovídky a místo toho se jen ukájí klikáním "pětek" na hodnocení názorů, které nekorespondují s jeho (jejím) názorem... *1*
Nebo že by se nás bál? Ale vždyť my přece nekoušeme! A už vůbec ne ty, kteří nejsou schopni obhájit svůj vlastní názor, neboť jak známo z blbců bolí zuby, protože jsou tvdší (natvrdlejší) než kokosový ořech! *15* -
Re: Re: Re: Email.......
no jo sorry to jsem nějak nezveřejnila *1* je to dnv-praha@seznam.cz. zatim tam toho není zas tolik založila jsem ho nedávno. fotky už tam ale jsou. -
Re: Re: Email.......
Ahoj, já pořád nějak nechápu, kam se mám podívat? *1* Bylo by možné napsat mi to po lopatě? díky moc hudy -
Re: Re: nechápu..
no to jo. mě to už přijde zbytečný sem něco psát. Ale já Báru budu bránit *14* -
Re: nechápu..
Když to máš těžký, souboj s blbostí je nekonečný... *9* -
nechápu..
hele nechápu proč u těch fotek hlasujete tolikrát. to dělaj hlavně ti co sem nechodí rádi. proč má Bára u většiny fotek čísla okolo 4000 a výš??? Já myslim že by stačilo tu fotku zhodnotit jednou, tady každej ví že jsou tu tací kdo Báru nemaj rádi a nemusí nám to tu furt dokazovat.mějte se *4* -
Re: Email.......
jj už jsem se podívala a pěkný. já jsem založila zase e-mail divadla na vinohradech tak se taky jukněte. budou tam všichni členové dnv. tak čau *4* -
Email.......
Ahojky....udělala jsme už dávno mail Báře Munzarové profil na lidech...Jestl i chcete tak se tam můžete podívat... *4* A jinak si myslím že hrajev ordinaci velmi dobře, nwm kdo zase má nějaké kecy no...Ale nwm Hudy jestli myslíš mě Marťu nebo ne...??? *3* Tak se když tak ozvěte na mail: barbora.munzarova@seznam.cz Díkes všem že se tam podívají!!! *14* *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar Hudy!
sorry už neumim psát nepracuju tam. co jsi tam všechno viděla? -
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar Hudy!
v divadle napracuju ale mám tam známou:-D tak asi taklhle. -
Re: Re: Re: Re: Nazdar Hudy!
Začínám tě podezírat, že pracuješ v divadle na Vinohradech... Jak to všechno stíháš? *3* -
Re: Re: Re: Nazdar Hudy!
jj Shakespeara v Hollywoodu jsem viděla dvakrát. i derniéru. to taky bylo super. ale na Donaha běž. *3* -
Re: Re: Nazdar Hudy!
Ještě jsem Do naha! neviděla, chtěli jsme na to jít před prázdninami, ale nějak jsme to nestihli kvůli mým státnicím. Neviděla jsi náhodou Shakespearea v Hollywoodu? -
Re: Nazdar Hudy!
jj Bára byla úžasná. sice jsem to viděla se spožděním ale SUPER. já teď každý čtvrtek chodim na muzikál DONAHA! samozřejmě na Báru. viděl ten muzikál někdo z příznivců Báry? -
Re: Re: myšlení
A co je tobě do toho, ty nádhero? To snad je její věc ne? I kdyby měla, tak tobě to může být jedno! Mě třeba je spíš líto tebe - když si někdo léčí komplexy tím, že leze na stránky lidí, kteří mu nejsou z jakéhokoliv důvodu sympatičtí a tam je pomlouvají tak to je dle mého názoru spíš důvod k politování. Tak se laskavě uklidni a příště lez strašit někam jinam, zde nejsi vítána, comprendes? *13* -
Re: myšlení
Drahá hudy, ty máš asi Báru vylepenou po zdech ve svém bytě, že ? Je mi tvé zaslepenosti líto. -
Re: Nazdar Hudy!
Ahoj,
já mám po dovolené už dávno a mám teď docela fofr, začala sezona ve všech směrech, takže sem mrknu jenom sem tam. Ale že přibývají fanoušci je určitě super. Měj se ahoj hudy -
Nazdar Hudy!
Nazdar Hudy a spol! Jak se máte po prázdninách? Jak tak na to tady koukám, s radostí zjišťuji, že se nám zde líhnou noví příznivci - viz Marťa a podobní. A také zjišťuji, že buď si ten imbecil co se dříve podepisloval Glen, Ája a kdovíjak podobně změnil nick na ich a iris, nebo se tito ubozí pomlouvači záhadně vypařili (což mi přijde nepravděpodobné, jednak vzhledem k tomu jak pilně dříve kazili nám ostatním náladu a také s přihlédnutím k stylistice "nováčků" usuzuji, že jsou to nejspíš ti staří známí - viz pro mě nepochopitelná narážka na zuby).
Mimochodem jak se vám líbila Bára ve čtvrtek v Ordinaci? Mě to přišlo úžasně zahrané, civilní a věrohodné, co vy na to? *3* -
Re: Nechu vás.....
já je taky nechápu. Bára je NEJ.. včerejší DONAHA! uplně SUPER. za týden zas *1* -
Nechu vás.....
Nechápu vás lidi, který sem chodíte a pomlouváte známé osobnosti, tak třeba u Báry Munzarové!!! *3* Přestě tak jak tady někdo řek!!!Nikdo zvás byste známé tváři neřkl!!! *15* Takže zase tady není pomlouvací stránka...Takže tas¨dy se píše o Báře je to dobré!!!Jinak Barča Munzarová je fakticky skvělá,dokonalá,výborná......!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4*