Přejít na výpis diskuzí

Barbora Špotáková

OSOBNOST 10.2.2007 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vkate

Barča a 68

Barborka je opravdu nejlepší. Nevím, co pořád máte proti tomu, co řekla. Možná vám to příjde blbé, když tu dobu nezažila (já sice taky ne), ale nevím, jestli byste byli raději, kdyby vyhrál někdo, kdo by ani nevěděl, co se toho roku stalo. Každý má ale svůj názor, to chápu a respektuju. Jinak se mějte všichni fajn a Barčo, hooodně moc dalších úspěchu...a třeba i ten svěťák *4*
  • Gratulace

i já gratuluji Báře ke zlaté. Byla to krása až do posledního okamžiku. Trochu neobjektivně považuji tuto "zlatou" za cennější než medajle střelců. Ty komentáře proti Rusákům jsou trochu nefér, to Báře prostě ujelo. To, že urazit Rusa někdo považuje za hrdinství je ubohý. V 68 to byla určitě odvaha.V tomto prostředí pochválit Čínu , nebo Rusáka, to by bylo opravdové hrdinství a boj proti přetvářce. Věřím, že to bylo prostředím, které tam vytvořili čeští komentátoři. Měl jsem strach, aby později neprohlásila, že se vzdává medajle, protože je z komunistické Číny. Naštěstí zvítězil rozum a sport.
  • Re: Radost

Ty si trošku mimo, ne? Já si právě myslím, že Bára byla trochuv šoku a svých slov bude litovat. Ne, že by měla mít strach z Rusů, ale politika do sportu nepatří. Celý svět to pochopil, jen čeští komentátoři byli papežtější než papež... Nebo myslíš, že ta Ruska seděla v 68 v ruským tanku? *16* Takový komentáře nikomu nepomohou---
  • Gratulace

Ahoj Báro, předem Ti gratuluji ke zlaté a evropskému rekordu.Revize toku peněz do sportu, protože jsou horší výsledky ? Pěkná blbost,že ano? :-)
  • Slaný

Ahojky Báro,
    jak se Ti líbilo ve Slaným???
    Zakalila jsi? *1*
  • Re: Re: Čaroděj-dobroděj

Piš a zajdeme na pivčo ! *3* *15*
  • Re: Čaroděj-dobroděj

opravuji adresu: Svetovyrekordman1@seznam.cz *15*
  • Čaroděj-dobroděj

Báro,
    gratuluji a napiš! *4*
  • Bára je supr

Ahojky, ste má nejoblíbenější sportovkyně. Moc jsem Vám fandila ikdyž ste byla na druhém místě stejně se Vám věřila, že vyhrajete a taky se tak stalo. Viděla sem sice poslední Váš hod,ale to nevadilo, protože byl stejně nejhezčí a taky rozhodující. Jste obyčejná taková úřirozená mám Vás moc ráda. Tak Vám přeji moc zdravíčka z celého srdíčka a taky další medaile, protože Vy na to máte a taky na světák ten stejně další olympiádu uděláte.
  • lintushka92

nezapomenutelný zážitek

Do posledního okamžiku napětí, pak už jen radost, ale i trochu slzy... Tak bych popsala svoje včerejší televizní odpoledne v obýváku...
    Věděla jsem, že na to máš a chtěla bych Ti za to, cos předvedla, poděkovat. Na to se nezapomíná.
    I nadále Ti fandim a věřim, že toto nebyl zdaleka Tvůj největší úspěch - Ty máš i na svěťák!
    A vůbec neřeš to, že Tě plno lidí odsuzuje za to, cos řekla. Bylo to myšleno upřímně a to se, v dnešní době plné přetvářek, oceňuje.
  • supr hod

Barboro,na tvůj vítězný hod jen tak nezapomenu.Jel jsem zrovna na biku a poslouchal rádio, při tvém hodu jsem ztratil koncentraci a výsledlem jsou stehy na noze.Ale za to to stálo a já gratuluji.Jen tak dál a hlavně DÁL. *14*
  • Re: Re: Re: email

Souhlasim. Hodila to genialne, ale proc do toho plest politiku? Ani ona, ani ta Ruska nebyly tehdy na svete a i kdyby byly, tak sport je sport a politika se do toho michat nema. A do umeni taky ne.
  • Radost

Patřím mezi ty, kteří bojkotují OH v Pekingu. Ta to zlatá byl ohromný zážitek a rozhovor s Vámi zlatá třešnička na dortu. Před 40lety sem měl zrovna odjíždět na chmel byl rozechvělý vzteky, otřesný zážitek, na který se nezapomíná a doba po té, škoda slov.Nyní jsem byl také rozechvělý, ale štěstím.Díky za sportovce, kteří mají morálku a vědomí. Není jich mnoho. Díky Mirek
  • Báááááruško

Baruška je úžasná a můžeme na ní být pyšní a být rádi,že žije právě u nás :-) *3*
  • Re: Re: email

Nevím , jak Vy ?? Ale já jsem zažil srpen ve věku, kdy už jsem něco věděl a zažil a užil si osvobození se všemi důsledky.
    Ta rusanda za nic nemůže a o srpnu určitě nic neví stejně jako slečna Špotáková. Za zlato si zaslouží bezesporu úctu, ale motat do sportu politiku je srabařina a v tomto případě populismus.
  • Barunka

Barunko, děkuji za úžasný zážitek. Jsi prostě nejlepší a naše. Přeji velkou oslavu té zlaté a hodně dalších sportovních úspěchů.
  • Barborka

Baruško,jsi úžasná,díky,bylo to krásné. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Díky

Gratuluji a jsem vděčná za tu vzpomínku na dnešní výročí, které pro mne znamenalo naprostou změnu života.

Pohybovala jste se s takovou lehkostí a pak ten oštěp letěl - vypadalo to, že snad ani nespadne. Budeme se na Vás dívat znova a znova ...
    Dáky.
    Helena Prokopová, 74 let
  • Vítězka

Milá Barunko, udělala si mi ooobrovskou radost. Jsi úžasně milá, srdečně blahopřeji.
  • Re: email

Nebyla tam (v tanku- ta Ruska), ale mluvila dobře (B.Š.)- podobně jako Bára Hrzáňová, když přebírala cenu za roli v "Hrdý Budžes"- je mezi námi (bohužel) jen málo úspěšných lidí (ne debilních "celebrit"), kteří jsou schopni a hlavně ochotni projevit svůj názor. O to větší radost dnes mám. Nejen já... Zdravím, P.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit