Přejít na výpis diskuzí

Barbora Zemanová

OSOBNOST 31.12.2006 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • má ségru v Brně Barbaru Zemanovou která učí v ulici Křižíkova ve škole Ferdinanda Delana Ruzvelta
  • Barbora!'ja se narodila 31.10 a jmenuju se bara!;))))
  • jestli chceš se mnou chodit tak mi napiš kde bydlíš v té Praze ve městě číslo ulice a číslo domu miláčku můj
    chci tě líbat na tvář i na ústa a na krk i francouzské polibky jazykem
    máš hezkou pěknou krásnou sexy postavu i máš hezké pěkné krásné sexy prsa a ještě máš hezkou pěknou krásnou sexy kundičku
    chci se s tebou oženit a mít 8 děti
    miluji tě
    šukal bych tě ve tvém pokoji
  • Báru znám osobně, chodila na gympl v Rokycanech, je to pohodová holka, vůbec není nafoukaná.
  • Bára Zemanová

Milá Báro
    Blahopřeji Ti k dnešním narozeninám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *4*
  • barča je moc moc moc dobrá

barča je moc dobrá...nechápu proč tenkrát v tý superstar nevyhrála *4*
  • barca je good

tvoje pisnicky sou upa uza nejhezci pisnicka je kde jsou ta je fakt bozi zpivas fakticky bozi mela si byt superstar
  • Re: Re: Kráva

Nej česká zpěvačka?Kdes to vzal(a)...
  • barbie-denca

Bára je super!!!!

Barča je fakt super i když její CD-rozjetej vlak no zda se mi ze v seperstar spivala lip, ale co stejnak je goooooooooooood *14* *14* *14*
  • Re: Kráva

s ní chcu šukat normálně aji super *3* *5* *5*

Závist potutelná je teta nesmrtelná... Bára je nej česká zpěvačka:-*
  • Re: kytarista

Dan Franc *5*
    Jestli chceš tak se podívej na barezemanova.com
  • kytarista

Ahojky prosím neví někdo jaks e jmenuje kytarista od Báry z kapely??? První jméno je Dan ale nevim přímení tak prosím esli víte napište předem dik!!! *7* *14*
  • NEJ,NEJ,NEJ HOLČINA

Bára je nejlepší na světě!!! *14* *4* *14* *5* *3*
  • Fanklub

Vážení fanoušci,velice nás těší, že existuje takové množství Vás fanoušků zpěvačky Báry Zemanové.V současné době již funguje oficiální fanklub Báry na jejích webových stránkách www.barazemanova.com.Máme pro Vás řadu výhod, jako možnost zakoupení levnějších CD a DVD, dárkové předměty, pravidelné soutěže o vstupenky na koncerty a festivaly, pořádání klubových akcí, zasílání pravidelných informací a nejčersvějších novinek a spousta dalších výhod. Stačí se zaregistrovat na e-mailu: fanclub.bara@promoprodukce.cz
  • !!!Nabízim zápich!!!

Čau Báro, nabízim ti zcela jedinečný krásný a dlouhý zápich, jeho dýlka je 25 cm, bude se ti líbit. Napiš na muj e-mail a dohodnem se na dalších podmínkách. *5*
  • baro!

Baro!Jsi dobra ale chtelo by to vic bigbitu

nějak nechápu proč to sem píšeš....
  • Kráva

Bára je největší namyšlenej fracek kterýho znáam. Já ji totiž znám osobně, protožese považuje za mojí nej kámošku.
  • Re: BÁRA JE NEJ

*13* jeste porad je *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit