Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: zaskočená..............

no diky bohu uz spolu nejsou *3*
  • p.petulkaa33

zaskočená..............

Nikdy bych sem neverila že Ben A Monika Bagarová budou spolu ale přeju jim to *3*
  • deniskakikuska

Beník

Beník zpívá nádherně,on je k sežrání stejně tak jako Denísek Lacho *14* *14* *14* a Benovi to služí moc v Ordinaci *14* *14* *14* *14*
  • Sexy

Neviem ako vy ale pre man je Ben nej nejj nejjkrajsiii je moc sledkyy *14* *14* *14* *14* *14*
  • kuky1299

Re: Prodám Album Bena

jj ja ho beru jj tak odpis pp !!
  • pajonel-ka

Prodám Album Bena

Zdravím všechny.

Prodávám CD Bena Cristovao je úplně nové ještě zabalené v igelitu.

Můžete se podívat tady

http://aukro.cz/item1252311841_ ben_cristovao_definitely_different. html
  • BENŮV FANKLUB

BEN CLUB - Benem podporovaný fanklub pro všechny fanoušky. U nás najdete všechny informace o Benovi na jednom místě... přesvědčte se sami zde http://bit.ly/981Hyq :))
  • Re: skoda

jj on to měl vyhrát..
  • dnes byl ben na chatu...

...sice mě na otázku odpověděl ale bohužel chat předčasně skončil a bude až příští týden kvůli technickým problémům !!!
  • andrej18998

skoda

skoda ze nevyhral superstar *9*
  • dominikciz

hlasovat do hitparády

Hlasujte do hitparády.Ben je zatím v novince.Písnička se jmenuje Give Me Some More.Tak hlasujte.Odkaz je tady:
    http://rihannazpevacka.blog.cz/1007 /hitparada-1
  • zuzanka666

Písen

Miluju jeho novou písen Give Me Some More.Opravdu jsem nečekala že bude až tak dobrej. *1*
  • nechápu

nechápu co je a něj vidět *7* *7*
  • sonishqa

Re: omg

Hele pokud já wim každej může fandit komu chce a to že vyhrál chodůr ?! zo neni zpěvák ae staroch v mladym těle prostě to neměl vyhrát on . A když mu tady někdo píše jak ho miluje tak asi proto že se mu líbí neee ?! tvl tobě může bejt Ben jedno takže se radči nevyjadřuj jako někdo k Justinovi Ble Viebrovi nebo Tokio Hotel prostě
  • čo já mam vědet...

ANI RYCHNOVSKÁ fakticky promin, moc se mi ale BEN nelíbí... *16* *16* *16* *16*
  • hougerka.edward

Všechno nejlepší!

Všechno nejlepší k narozeninám Bene... přeju ti hodně štěstí,zdraví,lásky a úspěchu v tvé dobře našlápnuté kariéře...ať ti jde nejvíc to co tě baví...užívej života a zůstaň svůj =)) a pořádně to oslav *1* *14* *14* *15*
  • kate555

Benovi je 23 =)

Všechno nejlepší k narozkám Bene =). pŘEju ti ať jsi pořád tak krásný, úspěšný, chytrý, šikovný...Ať se pořád (jestli to teda vůbec ještě jde, protože už jsi dokonalý :D) zlepšuješ ve zpívání, ať se ti daří v tancování, ve snowboardingu...ať jsi šťastný.... =O** Všechno nej Bene
  • kate555

Re: omg

víš někdo ho má rád. Třeba ty ho nemusíš, ale někomu jinýmu se líbí. Neříkej, že ty nešílíš po žádné celebritě (a né že budeš mít nějaký keci jako "ale Cristovao není žádná celebrita"). Tohle je stránka o něm, nebo teda tahle část a my FANOUŠCI si sem můžeme psát co chceme ;). No a co, že si to Ben třeba nikdy nepřečte. Aspoň my budeme vědět kolik lidí má Beno rádo =). Jestli ty mezi ně nepatříš je to tvoje věc. Ale my si můžeme šílet jak chceme. S tím ty naštěstí nic neuděláš =)
  • HB

vse nej bene
  • skih

všn

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší