-
přidáte to pls
Sherlock bbc *14* -
Ghost
nezapomeňte je to jen filmová postava vy inteligenti *1* *1* *1* -
Ježiši
vy jste z toho sherlocka vystříkaný.. teď jste si ho všimly co? ale je to jen bbc sherlock, ne Benedict! :DD
jen se do bbc sherlocka zamilujte, holčičky, já Benedict měla ráda už dřív... cha :DD :P -
-
Re: Ježiši
To je jak v mateřské škole... Já ho znala dřív! Jak píše Anethia, natřelas' nám to...
kdyby tak on znal tebe, když ty ho tak dlouho, že? -
A ještě bych dodala ---> Ted´jsi nám to opravdu natřela, holčičko! >:p -
Je velmi nepravděpodobné, že by Benedict s vámi (tím myslím všechny nejen z tohoto fóra) chodil, randil, bavil se nebo cokoliv jiného. Takže se prosím nechvástejte tím, že ho milujete více než někdo jiný a že jste ho znali již dříve! Bože, kdo to má pořád číst?
-
-
Benedict
Ahoj všem. Benedicta jsem znala jako moderního Sherlocka a možná to, že hraje Frankensteina. Dala jsem si tu práci a našla si ho na fb. Píšeme si a musím říct, že mě překvapilo jak je milý, na to že je Angličan. Určitě je zajímavé si s ním psát.... -
-
Podívej se na oficiální britský fanouškovský stránky. Najdeš tam, že BC na fb ani tw NENÍ! Takže s někým milým si asi píšeš, ale není to BC....
-
Re: Benedict
Hmmm...jseš si opravdu jistá, že je to on? Na face najdeš tolik ,,pravých hvězd´´. -
-
Re: Re: Benedict
A kdyby to byl na krásno on. (osobně dost pochybuji) - Kdes' vzala domněnku, že Angláni nejsou milý?
-
-
-
Všechno nejlepší Benny x3
-
Sherlock
Upřímně, každý představitel, nebo skoro každý, sherlocka Holmese, at už Richardson, Roxbourgh,atd. je svým způsobem charismatický, protže charismatická je i sama postava - kdo nevěří necht se vrhne na knihu - ale je pravda, že Benedict hraje moc dobře:D -
Benedict v TopGearu jako host:www.topgear4fan.cz,je to 20.serie-3.epizoda,čecké titulky a opravdu sranda *14*
-
Není to líbivý krasavec,ale charisma má obrovské. Jako Sherlock - bezva.
-
Podla mna je pekný s zaroven je a je sexy a te jeho hlas
-
A ešte ak doktor strange je awesome