Přejít na výpis diskuzí

Bert McCracken

OSOBNOST 18.1.2007 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Jooo ....

Berta,ale ono to nebude ....tam je normální domluva jenom s jedním člověkem .... napřed všichni joooo a pak se nikdo nevajadřuje ....
  • gregorka001

Re: Jooo ....

pockej ako jenom Berta nebo celejch The used??
  • gregorka001

Re: Re: Re: Re: Re: Oh !!!!!

presne hele a jak se menuje ta Bertova?? jako i prijmeni
  • macenkai

Re: Re: Re: Re: Oh !!!!!

Přesně tak ... lidi se nezpamatovali z toho,že už spolu nejsou a on už se ženil s jinou .... *3* komedia
  • gregorka001

Re: Re: Re: Oh !!!!!

Mno..takova ta svatba nesvatba strasne moc narychlo...Gerard predtim byl s Elizou takovou dobu nez se rozhoupal..pa ji nechal a hned na to si vzal lyndsey
  • Jooo ....

Jooo lidiii *3* 28.8.což je ve čtvrtek,je v Brně Bertuv sraz fanoušku *5* ... ještě se neví v kolik hodin,ale bude tam *5* ... víc na forum Berta .... já tam dorazím i přesto,že bydlím až u Olomouce,tak mužete tky *15* Hm??? *14*
  • macenkai

Re: Re: Oh !!!!!

Jn ..... ale ten Bert mě tedak dost zaskočil,ptz ještě nedávno sem ho viděla na fotkách,jak se objímá s jinou *15* .... jeho přístup mi připomněl Geeho .... *1* *5*
  • gregorka001

Re: Oh !!!!!

jo..to vim dalsi super chlan..kterej je ozenenej...mno...ray taky chysta svadbu zbejva nam jen boves... *1* *1* *1*
  • gregorka001

Re: Re: Berticek a Gerardek

mno..ja nwm ja Berta moc nesleduju tak nwm mno... *1*
  • Oh !!!!!

Hey ? .... slyšely ste otom,že se Bert oženil ??? Já sem to četla na funeralgirl.cz kdyby ste se chtěli přesvedčit *7* *9* *9* :'(
  • Re: i lowe him

Přesně tak ..... on je za každou cenu svuj a nehraje si na něco co není...prostě je to člověk,kterej má srdce
  • Re: Berticek a Gerardek

*15* zase se setkáváme *1*
    Nooo .... podle toho,jak to myslíš ... jako každyho zvlášt ? Popravdě ??? Já mám radši Berta .... tedkom už *9*
  • gregorka001

Berticek a Gerardek

Tak co lidenky jaky mate nazor na Gerarda a Berta....hm.....
  • Re: JO!

nejsi pi*a máš pravdu kolikrát sem brečela u hard to say nebo smother me
  • i lowe him

je to úžasný zpěvák co zpěvák člověk kdo ho nezná dělá chybu.............i love bert forever
  • JO!

Bertuv hlas je tak jedinečnej,že mě dokáže až rozplakat .... možná sem pi*a,ale prostě nemáho jen tak někdo!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit