-
Re: Re: Jooo ....
Berta,ale ono to nebude ....tam je normální domluva jenom s jedním člověkem .... napřed všichni joooo a pak se nikdo nevajadřuje .... -
Re: Jooo ....
pockej ako jenom Berta nebo celejch The used?? -
Re: Re: Re: Re: Re: Oh !!!!!
presne hele a jak se menuje ta Bertova?? jako i prijmeni -
Re: Re: Re: Re: Oh !!!!!
Přesně tak ... lidi se nezpamatovali z toho,že už spolu nejsou a on už se ženil s jinou .... *3* komedia -
Re: Re: Re: Oh !!!!!
Mno..takova ta svatba nesvatba strasne moc narychlo...Gerard predtim byl s Elizou takovou dobu nez se rozhoupal..pa ji nechal a hned na to si vzal lyndsey -
Jooo ....
Jooo lidiii *3* 28.8.což je ve čtvrtek,je v Brně Bertuv sraz fanoušku *5* ... ještě se neví v kolik hodin,ale bude tam *5* ... víc na forum Berta .... já tam dorazím i přesto,že bydlím až u Olomouce,tak mužete tky *15* Hm??? *14* -
Re: Re: Oh !!!!!
Jn ..... ale ten Bert mě tedak dost zaskočil,ptz ještě nedávno sem ho viděla na fotkách,jak se objímá s jinou *15* .... jeho přístup mi připomněl Geeho .... *1* *5* -
Re: Oh !!!!!
jo..to vim dalsi super chlan..kterej je ozenenej...mno...ray taky chysta svadbu zbejva nam jen boves... *1* *1* *1* -
Re: Re: Berticek a Gerardek
mno..ja nwm ja Berta moc nesleduju tak nwm mno... *1* -
Oh !!!!!
Hey ? .... slyšely ste otom,že se Bert oženil ??? Já sem to četla na funeralgirl.cz kdyby ste se chtěli přesvedčit *7* *9* *9* :'( -
Re: i lowe him
Přesně tak ..... on je za každou cenu svuj a nehraje si na něco co není...prostě je to člověk,kterej má srdce -
Re: Berticek a Gerardek
*15* zase se setkáváme *1*
Nooo .... podle toho,jak to myslíš ... jako každyho zvlášt ? Popravdě ??? Já mám radši Berta .... tedkom už *9* -
Berticek a Gerardek
Tak co lidenky jaky mate nazor na Gerarda a Berta....hm..... -
Re: JO!
nejsi pi*a máš pravdu kolikrát sem brečela u hard to say nebo smother me -
i lowe him
je to úžasný zpěvák co zpěvák člověk kdo ho nezná dělá chybu.............i love bert forever -
JO!
Bertuv hlas je tak jedinečnej,že mě dokáže až rozplakat .... možná sem pi*a,ale prostě nemáho jen tak někdo!! *13*