Přejít na výpis diskuzí

Beyoncé

OSOBNOST 31.12.2006 
351 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super zpěvačka, navíc moc hezká, gratuluju k dcerušce.
  • hodně štěstí ve výchově, aby byla jako její maminka. *4*
  • No neřekla bych že je LG hezčí než Beyonce
  • Škoda že nemá koncert v Austrálii...
  • http://www.super.cz/celebrity/beyonce-knowles/7852-je-to-tady-beyonce-porodila-holcicku-vime-jak-se-jmenuje.html
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • Blue Ivy Carter je jeji jmeno *3*
  • Jak se jmenuje ta holčička? :)
  • já jsem se to dozvěděla hned několik hodin jak ji porodila!!! na ukrajině to totíž dávají dřív. Prý ji v nemocnici zapsali pod jiným jménem a všem odebrali moboly aby to nkomu nemohli říct že právě rodí. Takže gratuliju kholčičce!!! určite bude stejně krásná a talentovaná jako její rodiče!!!
  • Beyoncé je ůžasná zpevacka. A gratuluju k narozené holčičce :)
  • No mám ráda Beyonce,ale víc mám ráda Adele.Je lepší ale obě dvě jsou dobréé *3* *15*
  • rekne te neco na to????????? *6*
  • je cas na novy prispevek nemam co rict zpiva dobre a miluje ji moje sestra a chce byt jako ona a bude!!!!!!!!!! a pokud nesouhlasite tak *16* *16* *16* pripravte se na rvacku.
  • Beyoncé je úžasná,nejlepší,nejkrásnější,nádherná,krásná je nejlepší miluju ji a zbírám ji jsem její fanoušek a každý den jí poslouchám bude mít holčičku to jo super jsem šťastná chci bejt na jejím koncertě a chci bejt jako ona a jestli oní nikdo bude říkat že je hnusná nebo něco zlýho ať si mě nepřeje *16*. Beyoncé je užasná a vždycky bude *14* *14* *14* *8*
  • tyjo ona fakt bude mit dite to je husty *15* *15* *15* *15*
  • To mrně co bude mít Beyonce s Jay-Z, to bude asi hodně krásný, páč má strašně kásný a šikovný rodiče *3*
  • Přesně, ty její koncerty úžasné *3* a ne jen koncerty Beyonce je dokonalost sama. *3* *4*
  • Krásná a moc talentovaná, moc jí přeju ještě hodně úspěchů, protože si to zaslouží!! :)*
  • Nádherná, talentovaná, sexy zpěvačka s úžasným charisma. *3*
  • Jennifer1Lopez
    myslis ze je kralovna popu kazdy si mysli neco jinyho moje sestra ma rada beyonce ja mam rada jennifer takze ja myslim ze je jenny a sestra si mysli ze beyonce kazdy si znas mysli neco jinyho ale me se zda ze jennifer ma hezci pisnicky nez madonna a beyonce taky J.Lo a beyonce jsou nejlepsi zpevacky na svete *14* at se de madonna vycpat kralovnou popu neni nejaka vycpana plesata madonna ale proneko neco jinyho kazdy mu se neco jinyho libi tak kralovna popu kdo ma rad beyonce tak beyonce a kdo jennifer tak jennifer je to takovy svet popu zpevacek komu se co libi ja myslim ze beyonce je lepsi nez naka madonna a j.Lo samorejme prome je kralovnou uJ.Lo pronikoho zase beyonce pronikoho lady gaga.
  • Ona je dokonalá všude *14* *14* moc ji obdivuju, její songy Single ladies, Listen, Broken harted girl, Crazy in love-prostě bomba, ale i její ostatní písně jsou krásný, ona je prostě hrozně dokonalá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší