-
nevím
JSI FAKT SJÚPR..... MILUJI TĚ!... *14* *4* -
Beyocé
Je skvělá *3* -
♥
Je super, má skvělej hlas, a supr písničky♥..je talentovaná a moc hezká,jen tak dál Beyonce♥♥ -
BloG
i-am-lindushka.blog.cz
Něco Málo o beyoncé <3 -
Re: Beyonce
Přesně, ale pořád jí mám mnohem radši než GaGu! *3* *3* -
Beyonce
No..byla jsem její snad nejvěrnější fanoušek, byla jsem i na jejím koncertu. Je fakt talentovaná a krásná, jenže od tý doby co se začla chovat tak nějak podobně jako GaGa už nejsem. Líbila se mi ta veselá, srdečná a nadaná Beyonce, ne ta co se ve svých klipech kroutí a ukazuje všechno co má. Prostě mi to vadí, ale je to výborná zpěvačka. -
Re: Re: Tak to musíte vidět
proč vžid je heskéj *14* *3* *4* *3* -
Re: Tak to musíte vidět
*1* tak tady ten koncert se ji moc nepoved, ale to se stane ze jo *1* ale je dobra talentovana..ma hezke pisnicky *3* *15* -
to říká ten praví *13* -
Re: Re: BEYONCÉ MÁ NOVÝ VIDEOKLIP!
telephone je zase obráceně, lady na začátku a bey nakonci. ale neni to vůbec poznat xD
Telephone Lady GaGa ft. Beyoncé: http://www.youtube.com/watch?v=PkAm Ilo_XvE *5* -
Re: T-music
jj beyonce je super....ale jenom chci říct víš co to je muck *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* hnuj nebo kydání..... -
Re: Zoey 27
ne -
Re: Re: Re: Beyonce
rihanna vubec nepůsobí levně nevim co proti ní máš je to taky super zpěvačka.... *3* *3* *4* *4* *4* *14* -
Re: Beyonce
jako podle mě je rihanna taky supr.....sou to obě dvě uža zpěvačky..... *3* *3* *3* *4* *4* *4* i kydž beyonce má lepší barvu hlasu a vyzpívá víc vejšky.... *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: BEYONCÉ MÁ NOVÝ VIDEOKLIP!
jj je docela dobrá no ale beyonce má i lepší.....a je na tom vtipný jak beyonce zpíva třičtvrtě písničky a lady gaga čtvrtku na konci... *1* *1* *1* *1* no ale obě mám ráda a zpívaj hezky.... *14* *14* -
Re: halo
na textech.... -
Re: beyonce
hele víš co oni slavní bejvaj namyšlění skoro všichni.....a mě na tom nezáleží mě se líbí jak zpívá a to je hlavní ne tak jako nevim že tu řešíte takoví kraviny....má nadhernej hlas je super.... -
Tak se podívej sem =) http://www.youtube.com/watch?v=LhVO 60L-DrQ&feature=related -
Re: beyonce
NENI NAMYŠLENÁ... dotykala se na koncertu všech *3* -
a jinak to video je upravený...neni to pravý měla bys číst komentáš k video trubko božE:D:D