-
http://www.super.cz/celebrity/beyonce-knowles/7852-je-to-tady-beyonce-porodila-holcicku-vime-jak-se-jmenuje.html
*14* *14* *14* *14* *14* -
beyonce je fakt jednotka medzi jednotkami.je to najlepsia a najkrajsia spevacka aku som kedy videla a pocula.ona je naozaj super.nie super je naj naj super.
-
Pro Leničku
Já si myslím že bys byla taky nafou kaná kdyby jsi patřila mezi 10 nejvíce sexy zpěvaček na světě a vydělávala miliony deně, měla ty největší vily a nejluxusnější auta.To by byl asi nafoukanej každej!!!!!!!! -
Pre Lenicku
Ja som z tvojich riadkov precitala iba cistu ZAVIST! Proste jej zavidis, ze ma skvele pesnicky, je dost pekna, ma super postavu, je bohata a slavna. A ty? Tak to ani nepisem! Tak si odpust tie tvoje trapne odkazy! -
nová profilovka super
-
-
Ona je nová? To jsem teda opravdu nevěděla. Dnes spíš přemýšlím nad úplně jinýma věcma, můj pokoj se totiž předělával. Aspoň už tam může spát i moje ségra, celou dobu co u nás žije, což je skoro rok tak vždycky spala v obývacím pokoji. Aspoň už bude spát na něčem pohodlnějším, z tý rozložený pohovky v obývacím pokoji ji bolely záda.
-
-
Obrázky
Mám něco o Beyoncé a ráda bych to vyměnila za Liv Tyler,Keiru Knightley,Kirsten Dunst,Kate Beckinsale,Cate Blanchett,Natalii Portman,Jen Aniston nebo Mirandu Otto(Eowyn).Tak pokud máte chut. *3* -
Je překrásná :DDDDDDDDDDD
-
Beyoncé
Nevím, proč tady nadávají lidé (zvláště ženského pohlaví) na někoho, koho ve skutečnosti absolutně neznají a dělají to ještě pomocí maskovaných sprostých slov.. Přijde mi to ubohé.. Pokud se jim tato zpěvačka nelíbí, nevím, proč vůbec na její stránku lezou!!!!! Mně se taky spoustu lidí nelíbí, tak na ně kašlu a nekazím si jimi náladu... -
Líbí se mi song Halo. *15*
-
Happy birthday Beyoncé