Přejít na výpis diskuzí

Beyoncé

OSOBNOST 31.12.2006 
351 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • móóóóóócinky

Tk se mi na ni libi,zhe to neni zadna kurvicka,a zadna vypatlana,nafoukana hvezdivćka,vemńuje se charite a ma manzela uz pres 5let....Jey-Z....fkate je bomba *14* *3*
    ja ju ploste musim nekdy videt nazivo....muj sen....
  • beyonce

hey holky víte o tom že beyonce není taková jak vypadá prej když byla na koncertě tak tam nedala ani jeden podpis a ani se nikoho nedotkla a prej že je strašně namyšlená
    • terinka14

Re: beyonce

hele víš co oni slavní bejvaj namyšlění skoro všichni.....a mě na tom nezáleží mě se líbí jak zpívá a to je hlavní ne tak jako nevim že tu řešíte takoví kraviny....má nadhernej hlas je super....
    • Re: beyonce

NENI NAMYŠLENÁ... dotykala se na koncertu všech *3*
  • Všechno nejlepší k narozeninám!
  • Beyonce

No..byla jsem její snad nejvěrnější fanoušek, byla jsem i na jejím koncertu. Je fakt talentovaná a krásná, jenže od tý doby co se začla chovat tak nějak podobně jako GaGa už nejsem. Líbila se mi ta veselá, srdečná a nadaná Beyonce, ne ta co se ve svých klipech kroutí a ukazuje všechno co má. Prostě mi to vadí, ale je to výborná zpěvačka.
    • kikiss11

Re: Beyonce

Přesně, ale pořád jí mám mnohem radši než GaGu! *3* *3*
  • Já bydlím v americe a chodím na každé její koncerty.Mám,už od ní podpis a mnoho fotek,vždycky jí stihnu po koncertě,počkám si tam třeba 2 hoďky a potom vyjde a já se s ní vyfotím no vlastně podpisy mám 3.. :))) *8* *3* *15* *1*
  • Je super, má skvělej hlas, a supr písničky♥..je talentovaná a moc hezká,jen tak dál Beyonce♥♥
  • sisule

Beyocé

Je skvělá *3*
  • nevím

JSI FAKT SJÚPR..... MILUJI TĚ!... *14* *4*
  • kirushka97
    Opožděně všechno nejlepší :))))
  • Odkdy QueenB baculatá když je to modelka a je krásně štíhlá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit