Přejít na výpis diskuzí

Bianka Ištoková

OSOBNOST 20.6.2007 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Točíku, naučte se prvně mateřský jazyk. Nikoliv zdělení, ale sdělení. A pochybuji, že někdo na její úrovni by se zahazoval s kdejakým anonymem.
  • No to koukám Bianka čeká další a asi nemá jen tak čas na hraní v TV. Ale asi až děti povyrostou. Už jsem si myslel, že se odstěhovala na měsíc, že jí vůbec nebylo slyšet a vidět. Zdraví jí souznitel v dnu narození Kamil.
  • Liberec

Zdravím a můj skromný dotaz Vinca Ištok patří do vaší rodiny???Je z Liberce!Byl to můj spolupracovník a mám fotky z Berlína z roku 1966.Díky za odpověď a mnoho úspěchů v Novém roce!!! *3* *13*
  • Moc děkuji za vyfotografování s moji souznitelkou v dnu narození 6.září.

Děkuji mnohokrát za vyfotografování dne 13.1 2010 v divadle Astudiu Rubín v Praze. Přeji moc zdraví a štěstí talentované umělkyni. Je v pořadí sedmá v mé galerii osobností narozené v tento den. Zdraví Kamil *14* *14* *14*
  • Re: !!!

Tak ji viřidˇ vzkaz. Kamil *4*
  • Prosím o kontakt.

Prosím o zdělení o focení nebo kontaktu. Máme stejný den narozenin. Letos budu mít kulatých 40 let. Děkuji Kamil *4* *4* *4*
  • hanullka95159

!!!

já sem se s ní setkala a byla sem u ní doma!!!heč!! *1*
  • Stejný den narození.

Vážená Bianko.
    Zdraví Váš souzněnec ve dnu narození Kamil. Nevím, zda čtete tyto stránky, ale rád bych se s Vámi setkal. Jinak Vám přeju hodně dárků a štˇastný Nový rok. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit