-
Greenďasci
já je zboznuji moc pro me znamenaj a jsou nej best skupina na celickyym svete *14* *14* *3* -
je skvělej
je náááááááááááááááádhernej a skupina Green Day je nejlepší na světě!!!! miluju je!!! a hlavně Billieho Joa *14* *14* -
BJ-the best singer of world *16* *14* *5*
-
Super skupina a blog
A pokud mate radi Green day tak jako ja tak se podivejte na ww.endishit.blog.cz je to good blog o Green day *1* *1* *1* *1* *1* -
Super skupina
reen Day jsou nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej skupina co jsem kdy slysela a videla jsou fakt super a Billie Taky ale to i Mike A Tre´Cool Jsou vsichny super a maj super pisnicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!A miluju je!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *14* *14* -
BJ A FILMY
JÁ TEDA WIM JEN ŽE SI ZAHRÁL V HAUNTED DUCHA, JINAK NIC VÍC, JO A POKUD MÁTE RÁDI GREENY, URČO SE MRKNĚTE SEM-HTTP://LASOUNEK.ER.CZ *14* -
hounted nebyl film.....a toho ducha nehraje, ale jen dabuje, protože je to animák....já teda neřikam že nikde nehrál, ale nějak se mi to nezdá *5* a když řikal že se bude možná točit film o Green Day a voni se ho ptali jestli tam budou hrát a Billie jim řek že ne, protože voni nejsou žádný herci tak nevim *7* !?jo dyštak jukněte na www.bja.blog.cz sou tam greeni *14*
-
Vždyť Billie hraje. To jste jako nevěděli?! No jasně vy ho znáte pouze z Green Day a to je vše.
-
Pro fanoušky
Jestli si říkáte fanoušci Billieho tak by ste měli vědět, že hrál v nějakým filmu! Myslím, že se jmenoval nějak Hounted House ale nevím přesně fakt ne, ale vím, že tam hrál ducha. *5* ale i přes to pro mě teda neni herec! ale skvělej človíček a zpěvák! *14* -
herec??? *7*
-
Cože??
Vodkdy je billie joe herec??to by me fakt zajmalo.... -
no to se povedlo s tim hercem aspon jsem se pobavila.
-
kterej borec to psal???jestli je billie joe herec tak já sem papež a protože sem ženskýho pohlaví,tak papež nejsem ani kdybych chtěla.jinak billie je největší kanec na světě!!!
-
herec????
-
magoři
jakej blbec tohle tvořil? :D dobrej vtip, jsem se dost dobře zasmála :D -
tohle...
...je hodn nudný forum. a ty ty kecy! přidávám se k udivu, herec? -
herec?
No to mě podrž, oni ho tu označej jako "herce"... -
billie joe amstrong
JE PROSTĚ DOKONALÝ!:))